Yardım Redmi Note 9S otomatik sürekli yeniden başlıyor

recepaslan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Recep
Cihazım
redmi note 9s
Konular
4
hocalarım eski cihazım bir ara şarjdan çıkardıktan sonra yeniden başladı kendi kendine daha sonra durduk yere kapanıp yeniden başlamaya başladı derken bir süre sonra sürekli kapanıp açılmaya başlandı ta ki şarjı bitene kadar yani cihazı kullanamıyordum açılıyor tak direkt kapanıyor yeniden başlıyordu daha sonra kenara koyup yine yurtdışı bir cihaz aldım (note 13 pro+) fakat doğubankta ki telefonculara sorduğumda 300TL'den 3000TL'ye kadar fiyat çektiler o yüzden yaptırmak istemedim telefonun o zaman ki ikinci el fiyatı zaten 3000tl diye, telefonu hiç bir şekilde arka cebimde taşımadığım halde kasasında belli olan bir yamukluk var ondan kaynaklı da olabilir bilmiyorum bu telefonu kendim tamir edebilir miyim yazılım ile alakalı olabilir mi? çözümü nedir acaba? bildiğim kadarıyla bozulmadan önce herhangi bir güncelleme fln olmamıştı. bu senenin başlarında bozulmuştu 3-4 yıllık cihaz.

Marcolomboss

Angerfist 👊
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
RedmiNote11Pro
Meslek
Motosiklet Ustası
Konular
19
Yazılımsal sorun olduğunu öğrenmenin tek yolu format işlemi. Sonrasında sorun devam ederse donanımsal bir arıza mevcut. Kendinizin halledebileceğini zannetmiyorum.

bymuzik54

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kamil
Cihazım
xiaomi mi5s
Konular
0
Yazılımsal sorun olduğunu öğrenmenin tek yolu format işlemi. Sonrasında sorun devam ederse donanımsal bir arıza mevcut. Kendinizin halledebileceğini zannetmiyorum.
bizim de elimizde bu cihazdan vardı ve resetlenmeye başladı kendi kendine. telefoncuya götürdük yazılım atmış ama donanımsal bi sıkıntı olduğunu 1200 tl gibi bir maliyeti olduğunu söyledi. öncelikle cihaz yurtdışı. yazılım atma işlemi sonrası yani sıfırlandı da büyük ihtimalle cihaz acaba IMEI gitmiş midir? gitmediyse 1200 lirayı verip tamir ettirmeye değer mi? tabi tamir ettirmeden attığımız IMEI'yi görme şansımız da yok ama sizce değer mi?

Marcolomboss

Angerfist 👊
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
RedmiNote11Pro
Meslek
Motosiklet Ustası
Konular
19
O cihaz için gereksiz bir tutar bence.

anaksinamun

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali osman
Cihazım
Mi 9 t
Konular
12
Rom değiştirin yazılım kaynaklı olma ihtimali yüksek geçen hyper Os yükledim aynısı oldu öncesinde böyle bir sorun yoktu

Üst Alt