Yardım Redmi Note 9s MIUI 12 Cod Mobile Kasma Sorunu

yunusabi123

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yunus
Cihazım
redmi note 9s
Konular
8
Arkadaşlar Redmi Note 9s 64gb/4gb modeli cihazım. Benim cihazım Tr garantili. Arkadaşımda imei kayıtlı 128/6gb modeli mevcut. İkimiz de Call of Duty Mobile oyununa giriyoruz. Arkadaşımda en yüksek ayarlarda bile 60 a yakın FPS alıyor. Ve neredeyse sıfır lag ile oynuyor. Bende ise en düşük ayarlarda bile ciddi lag oluyor. Onun telefonu MIUI 11'de. Benim telefonu bu halde görünce 12 güncellemesini yapmaktan çekindi. Benzer sorunları yaşayan arkadaşlar var mı? Fabrika ayarlarına dönüp tekrar temiz bir şekilde mi kursam bilemedim. Sıkıntı ramin düşük olması mı yoksa güncellemeden kaynaklı sorun mu ya da oyunun miui 12 optimizasyonunun olmaması mı? Çözüm ne olabilir? Bu arada uygulama ayarlarından bazı uygulamaları zorla durdur deyip ramde yer açtığımda kısa süreli oyunda bir stabilite yakalıyorum ardından tekrar FPS düşüşleri ve laglar meydana geliyor.

Misantropisk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 9 pro
Konular
73
Ben note 9 pro kullanıyorum MIUI 12 ve çok fazla kasıyor. Uygulamada oyunlarda falan. Call of duty mobile oynuyorum bende. Çok kasiyordu araştırdım iki şey buldum ikisinide dene kesinlikle faydası olacaktır. Önce ayarlara git kontrol merkezi diye arat. Kontrol merkezi & bildirim çubuğu secenegine tikla, çentigi gizle de. En aşağıdaki taşı ve durum çubuğunu gizle de. Oyuna gir bak. Hala kasma varsa bu videoyu izle yap. Ben denedim iyileşme var baya baya.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Üst Alt