Hasan70 Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Hasan Karata Cihazım Redmi 5 plus Yaş 41 Konum Karaman Katılım 10 Temmuz 2019 Konular 1 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 1 10 Ekim 2020 #1 Redmi niye 9S için mi rehber uygulamasını nasıl yükleyebilirim. Google rehber uygulamasını hiç kullanışlı bulmadım
Redmi niye 9S için mi rehber uygulamasını nasıl yükleyebilirim. Google rehber uygulamasını hiç kullanışlı bulmadım
Buse S. Ada Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol Emekli Yönetici Premium Üye Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Buse Cihazım RN 11 Pro Meslek Eticaret Yönetimi Yaş 26 Konum İstanbul Katılım 2 Mayıs 2020 Konular 156 Mesajlar 1.874 Çözümler 13 Tepkime puanı 6.310 Puanları 188 10 Ekim 2020 #2 Custom rom yükleyerek.. Cihazın bootloader kilidini acmaniz ve twrp yüklemeniz icap eder. Global romlarda genelde Google kişiler arayüzü sistem varsayılani olarak gelir. Cihazın bootloader kilidi açılması cihazınızı garanti dışı bırakır, bilginize. Konu uygun kategoriye taşınmıştır. İyi forumlar. Oyla: Oyla 0 Downvote
Custom rom yükleyerek.. Cihazın bootloader kilidini acmaniz ve twrp yüklemeniz icap eder. Global romlarda genelde Google kişiler arayüzü sistem varsayılani olarak gelir. Cihazın bootloader kilidi açılması cihazınızı garanti dışı bırakır, bilginize. Konu uygun kategoriye taşınmıştır. İyi forumlar.
G Göktuğ Sever Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Göktuğ Cihazım Redmi Note 9s Yaş 25 Konum Antalya Katılım 8 Ağustos 2020 Konular 9 Mesajlar 60 Tepkime puanı 28 Puanları 18 10 Ekim 2020 #3 Hasan70' Alıntı: Redmi niye 9S için mi rehber uygulamasını nasıl yükleyebilirim. Google rehber uygulamasını hiç kullanışlı bulmadım Genişletmek için tıkla ... Bl kilidi açmadan kolayca xioami mi tools v2 ile hindistan romuna geçebilirsin orda google uygulamaları değil ayrıca miui 12 Oyla: Oyla 0 Downvote
Hasan70' Alıntı: Redmi niye 9S için mi rehber uygulamasını nasıl yükleyebilirim. Google rehber uygulamasını hiç kullanışlı bulmadım Genişletmek için tıkla ... Bl kilidi açmadan kolayca xioami mi tools v2 ile hindistan romuna geçebilirsin orda google uygulamaları değil ayrıca miui 12