Yardım Redmi note 9s kamera camı çatladı değişim için yardım

ugurkaderoglu

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
uğur
Cihazım
mi note 3
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui 12
Telefon Modeli
Redmi note 9s
Bootloader Kilidi
Kapalı
merhabalar herkese bugün başıma gelen bir durum telefon redmi note 9s (türkiye garantili) telefon sarjda iken düşüp kamera camı kırıldı-çatladı çok canım sıkıldı garantiyi aradım açmıyorlar fiyat isteyecektim göndersem ne sürede gelir bilmiyorum malüm korona şimdi size srum daha önce böyle bir olay başına gelen varmı kaç tl ye yaptırdı teşekkürler birde nternette satılıyor sadece cam alıp taksam garanti dışı kalırmı

Son düzenleme:

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
MERHABALAR HERKESE BUGÜN BAŞIMA GELEN BİR DURUM TELEFON REDMİ NOTE 9S (TÜRKİYE GARANTİLİ) TELEFON SARJDA İKEN DÜŞÜP KAMERA CAMI KIRILDI-ÇATLADI ÇOK CANIM SIKILDI GARANTİYİ ARADIM AÇMIYORLAR FİYAT İSTEYECEKTİM GÖNDERSEM NE SÜREDE GELİR BİLMİYORUM MALÜM KORONA ŞİMDİ SİZE SRUM DAHA ÖNCE BÖYLE BİR OLAY BAŞINA GELEN VARMI KAÇ TL YE YAPTIRDI TEŞEKKÜRLER BİRDE NTERNETTE SATILIYOR SADECE CAM ALIP TAKSAM GARANTİ DIŞI KALIRMI
Hocam ips ekran olduğu için ucuz olur o çok pahalı olmaz siz müdahale ederseniz cihaz garanti dışı kalır bence garantiye yollayın çünkü ucuz yani ips ekran kaç para olcak 50 tl felandır

Oyla:

Drkirpi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
5
MERHABALAR HERKESE BUGÜN BAŞIMA GELEN BİR DURUM TELEFON REDMİ NOTE 9S (TÜRKİYE GARANTİLİ) TELEFON SARJDA İKEN DÜŞÜP KAMERA CAMI KIRILDI-ÇATLADI ÇOK CANIM SIKILDI GARANTİYİ ARADIM AÇMIYORLAR FİYAT İSTEYECEKTİM GÖNDERSEM NE SÜREDE GELİR BİLMİYORUM MALÜM KORONA ŞİMDİ SİZE SRUM DAHA ÖNCE BÖYLE BİR OLAY BAŞINA GELEN VARMI KAÇ TL YE YAPTIRDI TEŞEKKÜRLER BİRDE NTERNETTE SATILIYOR SADECE CAM ALIP TAKSAM GARANTİ DIŞI KALIRMI
Max 50 TL isterler.Cam zaten 20-30 TL

Oyla:

ugurkaderoglu

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
uğur
Cihazım
mi note 3
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ips ekran olduğu için ucuz olur o çok pahalı olmaz siz müdahale ederseniz cihaz garanti dışı kalır bence garantiye yollayın çünkü ucuz yani ips ekran kaç para olcak 50 tl felandı
Hocam şimdi ekranda değil kameranın camında problem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Max 50 TL isterler.Cam zaten 20-30 TL.
Şimdi ekrandaki gibi sadece cam değişimi yaparlarmi acaba komple değişmesi lazım demesinler

Oyla:

Drkirpi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
5

Şimdi ekrandaki gibi sadece cam değişimi yaparlarmi acaba komple değişmesi lazım demesinler
Kendilerine söyleyin kabul etmeyin illa değişmesi gerekmiyor.Garantide 10-15 günde anca yapılır

Oyla:

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33

Yok sadece kamera camını değiştirirler 15 gün kadar sürebilir işlem

Oyla:
Üst Alt