- Adım
- Emir
- Cihazım
- Mi 8 SE
- Konular
- 2
Merhaba arkadaşlar,
Geçen hafta Babama Hepsiburada'dan Redmi Note 9s 128GB cihazını satın aldım.
Bu aldığım global bir cihaz ve Google'ın rehber ve telefon arama arayüzünü kullanıyor. Telefonda Çift sim kart takılı olduğundan dolayı, arama esnasında
stock china yada eu rom'daki gibi miui dialer yoktu. Telefon'daki kişinin üstüne gelip dokunduğunuzda, SIM1, SIM2'den ara seçeneği sunmuyor.
İnternette Miui dialer & contacs apk kurmayı öneren yazılar okudum.
uygulamayı açtığımda uygulamadan atıyor. Ayrıca internette ararken Bootloader kilidini açıp Hindistan romu kurunca miui arayüz uygulamaları geldiğini okudum.
Kendim kullanıyor olsam sorun olmazdı.Ancak garantinin gitmemesi için Babamın cihazına bunu şuan yapmak istemiyorum. Sizden bootloader kilidini açmadan, root, twrp'le custom rom flashlamadan. Alternatif bir yolla bu arama ve rehber uygulamasını çözmem mümkün mü?
Geçen hafta Babama Hepsiburada'dan Redmi Note 9s 128GB cihazını satın aldım.
Bu aldığım global bir cihaz ve Google'ın rehber ve telefon arama arayüzünü kullanıyor. Telefonda Çift sim kart takılı olduğundan dolayı, arama esnasında
stock china yada eu rom'daki gibi miui dialer yoktu. Telefon'daki kişinin üstüne gelip dokunduğunuzda, SIM1, SIM2'den ara seçeneği sunmuyor.
İnternette Miui dialer & contacs apk kurmayı öneren yazılar okudum.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bu sayfadan indirip kurdum. Fakat telefon araması yapmak içinuygulamayı açtığımda uygulamadan atıyor. Ayrıca internette ararken Bootloader kilidini açıp Hindistan romu kurunca miui arayüz uygulamaları geldiğini okudum.
Kendim kullanıyor olsam sorun olmazdı.Ancak garantinin gitmemesi için Babamın cihazına bunu şuan yapmak istemiyorum. Sizden bootloader kilidini açmadan, root, twrp'le custom rom flashlamadan. Alternatif bir yolla bu arama ve rehber uygulamasını çözmem mümkün mü?