- Adım
- Emre
- Cihazım
- Mi8 lite
- Konular
- 62
Arkadaşlar ekran koruyucu önerisi olan varmı kendi koruyucusu acayip çizildi bozuk para vr anahtar koymadıgım halde
kendi koruyucusu dandik zaten satıcı olduğum için ve şahsi düşüncem 5 liralık kırılmazda aynı 50 liralıkta nano sıvı koruyucu uygulayın cam üzerinde hiç bir şey yok gibi psikoljik olarak rahatlmak için üstüne birde kırılmaz camda vurabilirsiniz. nano sıvı iphone 7ye uyglayıp maket bıcağı ile cizdim yere attım köşeler vurdum banamsın demediArkadaşlar ekran koruyucu önerisi olan varmı kendi koruyucusu acayip çizildi bozuk para vr anahtar koymadıgım halde
İyi birşey linki varmı reis korkuyom ekran çizilecek diye söktüm jelatinikendi koruyucusu dandik zaten satıcı olduğum için ve şahsi düşüncem 5 liralık kırılmazda aynı 50 liralıkta nano sıvı koruyucu uygulayın cam üzerinde hiç bir şey yok gibi psikoljik olarak rahatlmak için üstüne birde kırılmaz camda vurabilirsiniz. nano sıvı iphone 7ye uyglayıp maket bıcağı ile cizdim yere attım köşeler vurdum banamsın demedi
Selamlar çok aceleniz yoksa bunu sipariş verin ben kullanıyorum çok memnunum.İyi birşey linki varmı reis korkuyom ekran çizilecek diye söktüm jelatini
dokunmatikde sıkıntı cıkarmıyor degilmi reis kargo çok pahalı yaSelamlar çok aceleniz yoksa bunu sipariş verin ben kullanıyorum çok memnunum.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir