Yardım Redmi Note 9s çıldırtan sorun

astalavista11

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emir
Cihazım
Redmi NOTE 9S
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 12.0.4
Telefon Modeli
Xiaomi Redmi Note 9s
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Selamlar Kasım 2020'de ben ve kardeşime iki adet Xiaomi Redmi Note 9S 64 GB modelli telefon aldım. Kardeşimin telefonu gayet sağlam temiz iken bende ilk zamanlar ekran kararması sorunu başlamıştı. Fakat yazılım güncellemesi sonrası bu sorunum ortadan kalmıştı. Ardından çok sık olmamakla beraber ara sıra bu karama durumunda müzdariptim fakat uygulama kaynaklı sorunlar olduğunu düşünüyordum (Genellikle İnstagram ve Twitter'da başıma gelmekteydi). Ancak iki gün önce telefonu yatmadan masama koydum ve sabah kalktığımda telefon çılgın atıyordu. Ekran sürekli kararıyor ve telimin tüm fonksiyonları çalışmasına rağmen kararma durumunda dolayı dokunmatik tamamiyle çökmüş gibiydi. Ardından telefonun ekranı tamamen bağımsızlığını ilan etti ve tamamiyle gitti. Telefonun power tuşuna bastığımda bir parıltı yanıp sönüyor fakat sonradan gidiyor yüksek ihtimal telefonumun ekranı kapanıyor. Reset atıp garantiye göndermek istiyorum fakat fastboot'a girdiğimde de ekran sadece parlak fakat hiçbir yazı gözükmüyor,wipe data vb. Telefonumu kesinlikle garantiye göndereceğim fakat bunu resetlemenin bir yolu var mıdır? Önemli bilgilerim hala telefonumun içinde.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Telefonunuzu kapatın. Ses açma ve güç tuşlarına beraber basarak recovery moduna girin. Aralarda bir kaç saniye bekleyerek önce bir defa ses kısma tuşuna basın sonra iki defa güç tuşuna bir defa ses kısma tuşuna ve bir defa daha güç tuşuna basın dokunmatik çalışmasa ve ekran görünmese bile telefon tamamen sıfırlanacaktır. (- / G / G / - / G ) Daha sonra iki defa daha güç tuşuna bastığınızda telefon normal şekilde açılmaya başlayacaktır. Bu şekilde eğer cihazınızda yazılımsal bir problem varsa düzelecektir, eğer düzelmemişse de servise gönderebilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt