- Adım
- Emir
- Cihazım
- Redmi NOTE 9S
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- MIUI 12.0.4
- Telefon Modeli
- Xiaomi Redmi Note 9s
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Selamlar Kasım 2020'de ben ve kardeşime iki adet Xiaomi Redmi Note 9S 64 GB modelli telefon aldım. Kardeşimin telefonu gayet sağlam temiz iken bende ilk zamanlar ekran kararması sorunu başlamıştı. Fakat yazılım güncellemesi sonrası bu sorunum ortadan kalmıştı. Ardından çok sık olmamakla beraber ara sıra bu karama durumunda müzdariptim fakat uygulama kaynaklı sorunlar olduğunu düşünüyordum (Genellikle İnstagram ve Twitter'da başıma gelmekteydi). Ancak iki gün önce telefonu yatmadan masama koydum ve sabah kalktığımda telefon çılgın atıyordu. Ekran sürekli kararıyor ve telimin tüm fonksiyonları çalışmasına rağmen kararma durumunda dolayı dokunmatik tamamiyle çökmüş gibiydi. Ardından telefonun ekranı tamamen bağımsızlığını ilan etti ve tamamiyle gitti. Telefonun power tuşuna bastığımda bir parıltı yanıp sönüyor fakat sonradan gidiyor yüksek ihtimal telefonumun ekranı kapanıyor. Reset atıp garantiye göndermek istiyorum fakat fastboot'a girdiğimde de ekran sadece parlak fakat hiçbir yazı gözükmüyor,wipe data vb. Telefonumu kesinlikle garantiye göndereceğim fakat bunu resetlemenin bir yolu var mıdır? Önemli bilgilerim hala telefonumun içinde.