- Adım
- Erse
- Cihazım
- Meizu
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Global 11.0.7.0
- Telefon Modeli
- Redmi Note 9S
- Bootloader Kilidi
- Açık
telefonum rootlu redmi note 9s global miui 12 kullanırken birkaç gündür bildirim şeklinde duran miui 12.5 güncellemesine uyurken tıkladığımı düşünüyorum. forumda daha önce bu arkadaşında yaşamış olduğu problemle uyandım. o başlıkta açılan tüm çözüm yollarını denedim.
ek olarak twrpde düzeltemeye çalışırken
failed to mount "/vendor" (invalid argument)
failed to mount "/product" (invalid argument) hatalarını alıyordum.
sabahtan beri çeşitli şeyleri denedim. System has been destroyed hatasını da gördükten sonra fastboot ile youtubeda hintli bir arkadaşın videosuyla rom yükledim.telefon redmi powered by android ekranında loopa girmiş durumda. anlık olarak twrp açılmıyor, tekrar tekrar "fastboot erase recovery" komutunu kullanıp twrp kurmaya çalıştım ancak twrp ekranının açılmasını sağlamıyor. fastboota girebiliyorum. nasıl düzeltilebilir?
ek olarak twrpde düzeltemeye çalışırken
failed to mount "/vendor" (invalid argument)
failed to mount "/product" (invalid argument) hatalarını alıyordum.
sabahtan beri çeşitli şeyleri denedim. System has been destroyed hatasını da gördükten sonra fastboot ile youtubeda hintli bir arkadaşın videosuyla rom yükledim.telefon redmi powered by android ekranında loopa girmiş durumda. anlık olarak twrp açılmıyor, tekrar tekrar "fastboot erase recovery" komutunu kullanıp twrp kurmaya çalıştım ancak twrp ekranının açılmasını sağlamıyor. fastboota girebiliyorum. nasıl düzeltilebilir?