Yardım Redmi Note 9 telefon hardbrick oldu

SalyrRodzilla

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emirhan
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
2
Telefonum ile bugün sabah uyumadan önce kullanıyordum. En son şarjım %60 civarı filan iken bırakıp uyumuştum. Şu an ise telefon hiç tepki vermiyor ve herhangi bir şeekilde açılmıyor. Şarja takınca 1 saniyelik Redmi yazısı geliyor sonra geri kapanıp aynı döngüyü tekrar ediyor. Sadece Fastboot mode geçebiliyorum.

Onun harici telefonun kendi recovery moduna girmeye çalışıyorum fakat yine olmuyor. Fastboot moded geçip bilgisayardan Custom recovery atıp girmeye çalışıyorum ama yine Redmi yazısını görüp anında kapanıyor. Telefonum artık komple öldü galiba ama yine de içindeki verileri kurtarma şansım yok mu?

Yada onun yerine miflash ile rom atabiliyorum galiba. Atarken dosyaları üzerine işleyip telefonu açabilme ihtimalim yok mu?

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
28
Telefonum ile bugün sabah uyumadan önce kullanıyordum. En son şarjım %60 civarı filan iken bırakıp uyumuştum. Şu an ise telefon hiç tepki vermiyor ve herhangi bir şeekilde açılmıyor. Şarja takınca 1 saniyelik Redmi yazısı geliyor sonra geri kapanıp aynı döngüyü tekrar ediyor. Sadece Fastboot mode geçebiliyorum.

Onun harici telefonun kendi recovery moduna girmeye çalışıyorum fakat yine olmuyor. Fastboot moded geçip bilgisayardan Custom recovery atıp girmeye çalışıyorum ama yine Redmi yazısını görüp anında kapanıyor. Telefonum artık komple öldü galiba ama yine de içindeki verileri kurtarma şansım yok mu?

Yada onun yerine miflash ile rom atabiliyorum galiba. Atarken dosyaları üzerine işleyip telefonu açabilme ihtimalim yok mu?
mi flashla save user data seçenegi var onu seçip yüklemeyi dene "sakın clean all and lock seçme"

SalyrRodzilla

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emirhan
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

babapro366

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kayra
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
1

ayni telefonu kurtardim hocam
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
bu video ile yapabilirsiniz yapamazsaniz yardimci olmaya calisim

GamerCinarTR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çınar Ali
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Yok
Konular
6
Hardbrick olunca kurtarmanın pek bir yolu yok diye biliyorum. Tek yolu anakart değişikliği.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Senin dediğin soft bricktir. Hard brick olunca telefon açılmaz bile. Sıfırdan fastboot yazılım yüklerseniz geçer.
Maalesef hocam galiba telefon öldü. Halen redmi yazısı gelip gidiyor.

Üst Alt