Yardım Redmi note 9 Sürüm artırma

• Konbuyu başlatan Leroy
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 2
  • Görüntüleme 338

Leroy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
redmi Note 9
Konular
5
Telefon
Resmi note 9 Merlin
Model M2003J15SS

Miui sürümü 12.0.4 (QJOMIXM)

Bazı özelliklerin olmaması sebebiyle 12.5.0 sürümüne yükseltmek istiyorum fakat telefondan ayarlar kısmından güncelleyemiyorum paket seç kısmından üst sürümler seçilmiyor bu durumdan nasıl kurtulabilirim.

Bilgisayar bulunuyor(Windows 10)

umutphlvnoglu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
RedmiNote13-5G
Meslek
Siber güvenlik
Konular
24
telefonda twrp yada orange fox varsa en son romu atarak yükseltebilirsiniz yoksa da mi flash programıyla en son romu kurabilirsiniz. ama dikkatli olmanız gereken konu bu cihazda mtk işlemci var miui 13 yüklemeyin ben çok uğraşıp yapamamıştım o telefonda en stabil çalışan rom (V12.5.3.0.RJOMIXM) budur üstünü yüklemeyi denemeyin birde telefonda imei varsa gidebilir ve tekrar atması bu telefona gerçekten eziyet haberiniz olsun imei repair yapılarak çalıştırabileceğiniz en yüksek sürümde verdiğim sürümdür üstünü boş yere denemeyin 2 hafta önce hepsini denedim ayrıca bu telefona imei repair klasik yöntemlerle yapılmıyor çok değişik yöntemle yapmıştım hard brick edebilirsiniz uğraşırken ama mtk işlemci olduğu için snapdragona göre daha basit oluyor kurtarmak yinede çok anlamıyorsanız bir telefoncuda falan yaptırın iyi forumlar.

Leroy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
redmi Note 9
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
telefonda twrp yada orange fox varsa en son romu atarak yükseltebilirsiniz yoksa da mi flash programıyla en son romu kurabilirsiniz. ama dikkatli olmanız gereken konu bu cihazda mtk işlemci var miui 13 yüklemeyin ben çok uğraşıp yapamamıştım o telefonda en stabil çalışan rom (V12.5.3.0.RJOMIXM) budur üstünü yüklemeyi denemeyin birde telefonda imei varsa gidebilir ve tekrar atması bu telefona gerçekten eziyet haberiniz olsun imei repair yapılarak çalıştırabileceğiniz en yüksek sürümde verdiğim sürümdür üstünü boş yere denemeyin 2 hafta önce hepsini denedim ayrıca bu telefona imei repair klasik yöntemlerle yapılmıyor çok değişik yöntemle yapmıştım hard brick edebilirsiniz uğraşırken ama mtk işlemci olduğu için snapdragona göre daha basit oluyor kurtarmak yinede çok anlamıyorsanız bir telefoncuda falan yaptırın iyi forumlar.
Cevabın için teşekkür ederim bu konularda yeni olduğum için işleme başlamadan önce bilgi topluyorum bilgilendirdiğin için teşekkür ederim 🙂

Üst Alt