Yardım Redmi note 9 S/N ve hat sorunu

Keskin41

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengizhan
Cihazım
Redmi note 9
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
128gb
Telefon Modeli
Redmi note 9
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Yeni aldığım redmi note 9 cihazımı çift simli olarak siparis ettim. Geldiğinde 2 haznesi vardı fakat bir haznede plastik bir sim vardı. Bundan şüphelenerek imei sorguladım ama herhangi bir sorun çıkmadı. Sonra mağazaya yazdım tek hatlı versiyon olduğunu söylediler. (İlanda çift hattı) Bende bu sefer Xiaomi resmi siteden s/N koduyla sorgulama yaptım birde ne göreyim. Redmi note 8 neptune blue 64 GB olarak geçiyor. Hemen mağazaya yazdım dedim para iadesi istiyorum. Ürünü yolliyacagim ama tereddütum şu, hat taktım ve 2 3 günde olsa kullandım. Acaba iade alırız diyip yolladığım zaman herhangi bir sıkıntı çıkarırlar mi.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Hocam elinizdeki cihaz en iyi ihtimalle kaçak. IMEI değiştirilerek size satılmış. Cihaz üzerindeki IMEI'yi, sorgulama sonucunu, SIM kart girişini, faturayı vs. elinizde ne vara fotoğraflayın ve gönderin. Kabul etmeme durumunda THH'ye değil direk savcılığa suç duyurusunda bulunursunuz. Nitelikli dolandırıcılık ve kaçakçılıktan işlem yapacaklardır. Satıcı da bunun farkında siz o cihazı kırıp dahi gönderseniz iade alacaktır yaptıklarının adli mercilere intikal etmesi riskini alamazlar. Cihazı nereden, hangi satıcıdan almıştınız?

Oyla:

Keskin41

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengizhan
Cihazım
Redmi note 9
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam elinizdeki cihaz en iyi ihtimalle kaçak. IMEI değiştirilerek size satılmış. Cihaz üzerindeki IMEI'yi, sorgulama sonucunu, SIM kart girişini, faturayı vs. elinizde ne vara fotoğraflayın ve gönderin. Kabul etmeme durumunda THH'ye değil direk savcılığa suç duyurusunda bulunursunuz. Nitelikli dolandırıcılık ve kaçakçılıktan işlem yapacaklardır. Satıcı da bunun farkında siz o cihazı kırıp dahi gönderseniz iade alacaktır yaptıklarının adli mercilere intikal etmesi riskini alamazlar. Cihazı nereden, hangi satıcıdan almıştınız?
Doğanlar ticaret mi ne Doğanlar olduğuna eminim zaten n11 de idealcep mağazası adı altında satılıyor iade yi kabul ettiler paramı aldım Hepsiburadan aynı telefonun Türkiye garantilisini aldım şimdi de kasma sorunu ile karşı karşıyayım nasil geçer hiçbir fikrim yok :(

Oyla:
Üst Alt