Yardım Redmi note 9 rom yüklenmiyor

BenAli66

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi note 9
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
V13.0.3.0.SJOTRXM_7bff68e47d_12.0
Telefon Modeli
Redmi note 9
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba arkadaşlar, Ben telefonumu fabrika ayarlarına döndürdüm fakat "nv data is corrupted" hatası aldım internetten araştırdım redmi note 9 merlin rom yükledim ve Minibal ADB and Fastboot dan indirdiğim rom da "md1img.img" dosyasını telefonuma fastboot ile atmaya çalışırken "not allowed in locked state" hatasını aldım, bunuda araştırdım ve Mi Unlock ile kilidini açmam gerekiyormuş yükledim hesabımı girdim telefonu bağladım fakat bu kezde "Couldn't Unlock" "Please add your account in MİUİ's settings developer settings Mi unlock status." die bir hata alıyorum yardımcı olur musunuz bir türlü çıkamadım işin içinden

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
forumda mtk için bootloader açma rehberi vardı onu deneyin

Oyla:

BenAli66

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi note 9
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
forumda mtk için bootloader açma rehberi vardı onu deneyin
Verdiğiniz rehberde yüklettiği programı kurarken hata veriyor
"usbdk runtime libraries" "there is a problem with this windows installer package. A program run as part of the setup did not finish as expected."

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Verdiğiniz rehberde yüklettiği programı kurarken hata veriyor
"usbdk runtime libraries" "there is a problem with this windows installer package. A program run as part of the setup did not finish as expected."
konudaki cevapları okuyun. olmuyorsa ücretli destek alabilirsiniz cihaza zarar vermeyin. emi okumayı bırakırsa masrafınız çok katlanır..

Oyla:

BenAli66

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi note 9
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
konudaki cevapları okuyun. olmuyorsa ücretli destek alabilirsiniz cihaza zarar vermeyin. emi okumayı bırakırsa masrafınız çok katlanır..

okudum fakat orada hatamla alakalı bir şey yoktu fakat hallettim kendimce. şimdi farklı bir hata ile karşılaşıyorum "UnlockBootloader.bit" i telefon kapalı ve pc ye bağlı iken çalıştırıyorum fakat "couldn't find mass storage interface. aborting" hatası verip duruyor usb aygıtlarını güncelledim fakat halen aynı, aygıt yöneticisi kısmında mass storage usb kısmı görünmüyor üstelik

Oyla:
Üst Alt