Yardım Redmi note 9 pro yeniden başlatma

areyouinthemafia

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bedirhan
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Redmi note 9 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Selam, telefonumu sorunsuz bir şekilde 3-4 haftadır kullanıyordum fakat daha sonra telefonum bir anda kendi kendine beni siyah bir ekrana attı ve yükleme ekranı çıktı daha sonra telefonum kapandı ve reboot ekranına attı sorunun çözümünü bilen varsa sevinirim resetledim olmadı telefonu sıfırladım birkaç gün düzeldi sonra tekrar oldu nasıl düzeltebilirim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MIU 14.0.3 versiyonunu kullanıyormuşum

Son düzenleme:

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Selam, telefonumu sorunsuz bir şekilde 3-4 haftadır kullanıyordum fakat daha sonra telefonum bir anda kendi kendine beni siyah bir ekrana attı ve yükleme ekranı çıktı daha sonra telefonum kapandı ve reboot ekranına attı sorunun çözümünü bilen varsa sevinirim resetledim olmadı telefonu sıfırladım birkaç gün düzeldi sonra tekrar oldu nasıl düzeltebilirim?

yazılımla ilgili olabilir. bl açıp farklı bir rom deneyebilirsin

Oyla:

pickedusernamesonofa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Sweet
Konular
16

Hocam bl açıksa Endonezya 14 romuna geçmenizi tavsiye ederim. Muhtemelen sorun romla alakalıdır.

Oyla:

DozgerMirza

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Dozger
Cihazım
redmi note 9pro
Meslek
öğrenci
Konular
6
Hocam bende güvenlik uygulamasıno indirdikten sonra sürekli kendiliğinden durdurulma hatası verdi ve sonrasında telefon kendiliğinden yeniden başlattı ve reboot ekranına attı ordanda güvenlş mod ile açtıktan sonra güvenlik uygulaması güncellemesini kaldırdım sıkıntı yok şimdi

Oyla:

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Hocam bende güvenlik uygulamasıno indirdikten sonra sürekli kendiliğinden durdurulma hatası verdi ve sonrasında telefon kendiliğinden yeniden başlattı ve reboot ekranına attı ordanda güvenlş mod ile açtıktan sonra güvenlik uygulaması güncellemesini kaldırdım sıkıntı yok şimdi
yine de rom değişirmeni tavsiye ederim

Oyla:

areyouinthemafia

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bedirhan
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92

nasıl yapabilirim lütfen söyler misiniz
bl başvurusu yapman gerek başvuru kabul edilince mi unlock tool ile açıcaksın bilgisayar üzerinden ardına ister mi flash ile rom atarsın. custom rom istersen twrp ile atarsın ama youtube üzerinden iyice araştır. mi flash toolda bazı ayarları yanlış yaparsan cihazın brick olur ve tamiri baya masraflı olur

Oyla:

areyouinthemafia

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bedirhan
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bl başvurusu yapman gerek başvuru kabul edilince mi unlock tool ile açıcaksın bilgisayar üzerinden ardına ister mi flash ile rom atarsın. custom rom istersen twrp ile atarsın ama youtube üzerinden iyice araştır. mi flash toolda bazı ayarları yanlış yaparsan cihazın brick olur ve tamiri baya masraflı olur

bunun daha kolay bir yöntemi yok mu kendime hiç güvenmiyorum bozarsam düzeltemezsem kalır

Oyla:

pickedusernamesonofa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Sweet
Konular
16

bunun daha kolay bir yöntemi yok mu kendime hiç güvenmiyorum bozarsam düzeltemezsem kalır
Hocam 1 2 gün forumda bu konuları araştırın. Merak etmeyin zor değil. İsterseniz yardımcı olmaya devam edebilirim.

Oyla:
Üst Alt