Çözüldü Redmi Note 9 Pro Yazılım atamıyorum

• Konbuyu başlatan hsm
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 19
  • Görüntüleme 2K

hsm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hsm
Cihazım
note 9 pro
Konular
1
Telefonum şu anda
hatası almaktayım ne telefonu açabiliyorum nede flashboot ile de hata alıyorum hata (sistem belirtilen dosyayı bulamıyor 0x80070002 hatası) alıyorum 64 bit flash yükledim romu C:// dizine attım ama hiçbir değişiklik yok . Ne global ne tgz ne de kernel eu yazılımını yükleyebiliyorum telefonun içinede ulaşamıyorum pitchblack recovery project yüklü 2-3 saattir forumda uygulanan herşeyi yaptım olmadı bu konuda ne yapmam gerekiyor şimdiden teşekkürler

Çözüm
baktım ben arkadaş recovery rom indirmiş ondan hata alıyor. fastboot rom olarakta merlin note 9 romu indirdiği için rom uyumsuz hatası alıyor. doğru romu başlattım ve nasıl kurması gerektiğini gösterdim..

jiyanoo63

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nuri
Cihazım
Redmi K30S ultr
Meslek
Excutive cheff
Konular
1
Telefonum şu anda
hatası almaktayım ne telefonu açabiliyorum nede flashboot ile de hata alıyorum hata (sistem belirtilen dosyayı bulamıyor 0x80070002 hatası) alıyorum 64 bit flash yükledim romu C:// dizine attım ama hiçbir değişiklik yok . Ne global ne tgz ne de kernel eu yazılımını yükleyebiliyorum telefonun içinede ulaşamıyorum pitchblack recovery project yüklü 2-3 saattir forumda uygulanan herşeyi yaptım olmadı bu konuda ne yapmam gerekiyor şimdiden teşekkürler
Kardeşim orangefox ile denedin mi

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

hsm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hsm
Cihazım
note 9 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hayır denemedim nasıl uygulanıyor

Oyla:

jiyanoo63

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nuri
Cihazım
Redmi K30S ultr
Meslek
Excutive cheff
Konular
1
hayır denemedim nasıl uygulanıyor
Telefonu bilgisayara bağlayabiliyorsan zip dosyası telefona at, pitch Black ile orangefox yükle ondan sonra da romu kur

Oyla:

Mühendüstri

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Meslek
Endüstri Mühendisi
Konular
4
Şöyle ki, PC den flash tool ile değilde telefonda farklı recovery ile deneyerek çözüme ulaşabilirsiniz forumda farklı recovery ler mevcut, ayrıca indirdiğiniz yazılım dosyasında hata olabilir, eğer ki çok kaynaklı İDM gibi bir indirme gerçekleştirdiyseniz, yazılım hatalı olur.

Oyla:

hsm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hsm
Cihazım
note 9 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonu bilgisayara bağlayabiliyorsan zip dosyası telefona at, pitch Black ile orangefox yükle ondan sonra da romu kur

telefonu pc algılıyor fakat içerisine ulaşamıyorum haliyle rar dosyasınıda atamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şöyle ki, PC den flash tool ile değilde telefonda farklı recovery ile deneyerek çözüme ulaşabilirsiniz forumda farklı recovery ler mevcut, ayrıca indirdiğiniz yazılım dosyasında hata olabilir, eğer ki çok kaynaklı İDM gibi bir indirme gerçekleştirdiyseniz, yazılım hatalı olur.
Şöyle söyliyim 4 tane miu 12 farklı farklı yazılım indirdim hepsinide idm aracılığı ile indirdim hepsindede hata olabilirmi ?

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
fastboota geçiyormu cihaz?

Oyla:

Mühendüstri

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Meslek
Endüstri Mühendisi
Konular
4
telefonu pc algılıyor fakat içerisine ulaşamıyorum haliyle rar dosyasınıda atamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şöyle söyliyim 4 tane miu 12 farklı farklı yazılım indirdim hepsinide idm aracılığı ile indirdim hepsindede hata olabilirmi ?
Evet olabilir, IDM olmadan indirip deneyin, ayrıca ADB yardımıyla fastboottan twrp flashlayıp öyle de deneyin

Oyla:
Üst Alt