Yardım Redmi Note 9 pro yanlış rom sonucu çöktü!!!!!

ismail313

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail
Cihazım
redmi note 9pro
Konular
1
Yaklaşık 1 yıl kadar önce aldığım ve çok memnun bir şekilde kullandığım cihazın imel kaydı gelmişti ve ben de biraz araştırıp normal bir telefoncuya cihazı verdim. Başlangıçta tuşlu telefon imeli attı ve cihaza uymadı. Ardından android imeli attı ancak imel ile beraber attığı rom cihazın 3 gün giden şarjını akşama zor ulaştırır konuma soktu. Durumu izah etmem üzerine tekrar bir rom attı ve cihaz çöktü. cihazın şu anda botlader kilidi açık fakat fasboot moduna girmiyor. Alanya'da yaşıyorum ve telefoncular çok astronomik rakamlar istiyor. Yetkili hesap gerekiyormuş cihazın açılımı için. Çok fazla araştırmama rağmen cihazı nasıl fastboot moduna alacağımı bulamadım. Cihazın güç+ses kısma tuşuna basınca atılan yanlış romdan dolayı redmi yazısı gelip gidiyor. Cihazda tepkime var. Yardımcı olabilecek arkadaşlarıma çok minnettar kalırım.

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Geçmiş Olsun hocam Evet Maalesef Yetkili Hesap Şart Ücretsiz Halletmeniz Şimdilik Mümkün Değil.
Ücretli Onarımlar Burdan Teknisyenlere Ulaşabilirsiniz

Oyla:

jitterprosu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
Oneplus 8 pro
Konular
60
Açma kapama ve ses açma tuşuna basılı tutun eğer TWRP gelirse oradan rom yükleyin sorun düzelir eğerki telefonun kendi recovery modu gelirse Mi flash pro yükleyin sonra uygulamayı açın sonra telefonunuzun kendi recovery ekranında mi assistant mı buna benzer bir yazı var ona basın ( ses açma kısma ve açma kapama tuşları ile seçeceksiniz ) sonra telefonu pc ye bağlayın sonra uygulamayı açın ve orada üst kısımdan recovery yazısına tıklayın telefonu görecektir orada sonra orada flashlamak istediğiniz romu seçin ( .tgz değil .zip olan romu ) sonra flashlayin flashladiktan sonra fastboot yazısı gelecektir ondan sonra fastboot rom atın ve cihazın keyfine bakın

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Açma kapama ve ses açma tuşuna basılı tutun eğer TWRP gelirse oradan rom yükleyin sorun düzelir eğerki telefonun kendi recovery modu gelirse Mi flash pro yükleyin sonra uygulamayı açın sonra telefonunuzun kendi recovery ekranında mi assistant mı buna benzer bir yazı var ona basın ( ses açma kısma ve açma kapama tuşları ile seçeceksiniz ) sonra telefonu pc ye bağlayın sonra uygulamayı açın ve orada üst kısımdan recovery yazısına tıklayın telefonu görecektir orada sonra orada flashlamak istediğiniz romu seçin ( .tgz değil .zip olan romu ) sonra flashlayin flashladiktan sonra fastboot yazısı gelecektir ondan sonra fastboot rom atın ve cihazın keyfine bakın
Fastbootta kalmayan Cihaz Recovery menüsüne girmez Hocam

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Uyumlu imei diye bir şey yok. Bütün imeiler vericiden aynı sinyali alır ama işten anlamaz birine denkgelince malesef bunlar klasik senaryo.. Bu işten bizzat telefoncu sorumlu ama tabiki hatayı kabul etmezler. İsterseniz Alanyada çalıştığımız bayiler var birine yönlendireyim sizi götürün biz uzak bağlantı ile hallederiz. İsterseniz arka kapağını açın yine uzak bağlantı ile yapalım. Ama şuanda o cihazı fastboot moduna alamazsınız. Yetkili hesap ile işlem yapılması şart.. Ücretli Onarımlar bu linkten destek alabilirsiniz..

Oyla:

ismail313

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail
Cihazım
redmi note 9pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uyumlu imei diye bir şey yok. Bütün imeiler vericiden aynı sinyali alır ama işten anlamaz birine denkgelince malesef bunlar klasik senaryo.. Bu işten bizzat telefoncu sorumlu ama tabiki hatayı kabul etmezler. İsterseniz Alanyada çalıştığımız bayiler var birine yönlendireyim sizi götürün biz uzak bağlantı ile hallederiz. İsterseniz arka kapağını açın yine uzak bağlantı ile yapalım. Ama şuanda o cihazı fastboot moduna alamazsınız. Yetkili hesap ile işlem yapılması şart.. Ücretli Onarımlar bu linkten destek alabilirsiniz..
Hocam desteğiniz için sağolun cihazı açtık tekrardan rom falan atıldı ancak bu sefer de imelden dolayı galiba internet şebekesi sorun çıkarıyor. Tıpkı wifideyim gibi bir hızla internet erişimi veriyor. dilerseniz uzaktan bağlantı ile bu sorunu halledelim

Oyla:

Overextending

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
29
Hocam desteğiniz için sağolun cihazı açtık tekrardan rom falan atıldı ancak bu sefer de imelden dolayı galiba internet şebekesi sorun çıkarıyor. Tıpkı wifideyim gibi bir hızla internet erişimi veriyor. dilerseniz uzaktan bağlantı ile bu sorunu halledelim
cihazı nasıl açtın aynı problem bende de var. redmi note 9 pro kullanıyorum

Oyla:
Üst Alt