Yardım Redmi Note 9 Pro Wipe Data sonrası karşı tarafa ses gitmemesi ve uygulama açılmama sorunu

DSStepway

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Mi6
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 14.0.5 Kararlı
Telefon Modeli
Redmi Note 9 Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba, sorunum başlıktaki gibidir. Şifrede sorun yaşadığımdan dolayı wipe data yaptım ve sonrasında telefon görüşmelerinde sesim karşı tarafa bazen gitmemeye, uygulamalar açılmamaya başladı. Telefonu yeniden başlatınca sorun düzeliyor, birkaç saat sonra tekrar başlıyor. 5 senelik telefon, daha önce böyle bir problem hiç yaşamadım wipe data sonrası başladı.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Cihazı yeniden başlatın Redmi ekranında üstte kilit açık işareti varsa Fastboot rom yükleyip deneyin.
(Kamere 64 MP ise aşağıdaki romu indirip videodaki gibi cihaza kurun. Sorun yazılımsal ise bu şekilde düzelecektir. Düzelmez ise donanımsal arıza olabilir)

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:

DSStepway

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Mi6
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazı yeniden başlatın Redmi ekranında üstte kilit açık işareti varsa Fastboot rom yükleyip deneyin.
(Kamere 64 MP ise aşağıdaki romu indirip videodaki gibi cihaza kurun. Sorun yazılımsal ise bu şekilde düzelecektir. Düzelmez ise donanımsal arıza olabilir)

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Rom yüklemeden başka şekilde çözümü yok mudur ? Banka uygulamaları vs. var güvenemiyorum romlara açıkçası.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Rom yüklemeden başka şekilde çözümü yok mudur ? Banka uygulamaları vs. var güvenemiyorum romlara açıkçası.
O zaman cihazıda kullanmayın çünkü romu yapanla cihazı üreten aynı kişi.

Oyla:
Üst Alt