Yardım Redmi note 9 pro uygulama kasası ve güvenlik taraması

Armando

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ulaş
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui 11
Telefon Modeli
redmi note 9 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar. Kendi telefonum redmi note 9 pro. Bu telefondan memnun kaldım diye eşimede aldım. Fakat onda uygulama kasaı yerine google discover diye bir bölüm geliyor. app vault u kurupda denedim ama yapamadım. Birde benim telefonumda uygulama yüklerken google play den vs. güvenlik taraması yapıyo fakat o telefonda yapmıyor bunları nasıl yapabilirim yardımcı olurmusunuz?

KayraBey

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kayra
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Meslek
Bil.Tek.
Konular
7
İki telefonda aynı ama bölgesel farklılıllar var galiba

Oyla:

solanercan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ercan solan
Cihazım
note 9
Konular
5
Merhabalar. Kendi telefonum redmi note 9 pro. Bu telefondan memnun kaldım diye eşimede aldım. Fakat onda uygulama kasaı yerine google discover diye bir bölüm geliyor. app vault u kurupda denedim ama yapamadım. Birde benim telefonumda uygulama yüklerken google play den vs. güvenlik taraması yapıyo fakat o telefonda yapmıyor bunları nasıl yapabilirim yardımcı olurmusunuz?
İlginç. Şu iki telefonun ayarlar hakkında bölümlerinin ekran görüntüsünü atarsanız daha çok yardımcı oluruz. Birde IMEI kaydı yapılmış telefonlarmı bunlar, yoksa garantili mi?

Oyla:

Armando

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ulaş
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İki telefonda aynı ama bölgesel farklılıllar var galiba

İki telefondada miui sürüm ekranında global yazıyor

İlginç. Şu iki telefonun ayarlar hakkında bölümlerinin ekran görüntüsünü atarsanız daha çok yardımcı oluruz. Birde IMEI kaydı yapılmış telefonlarmı bunlar, yoksa garantili mi?

telefonların biri vatandan alındı biri hepsiburadadan alındı birde benim telefonum miui 12 ama eşimin telefonu 11 güncellemede henüz gelmemiş. ben miui 11 de kullanırkende bu özellikler vardı

Oyla:

robomopaw

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cagatay
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
4
Bende de temmuz üretimi global var google uygulamaları mevcut. Uygulama kasası yerine google discover var. Eu roma geçtim ancak öyle uygulama kasasını kullanabiliyorum.

Belli bir dönem sonrası global üretimlerinde google discover mevcut. Yapılan anketlerde müşteri talebi yoğunluğuna göre öyle yapmışlarmış.

Oyla:

Armando

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ulaş
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende de temmuz üretimi global var google uygulamaları mevcut. Uygulama kasası yerine google discover var. Eu roma geçtim ancak öyle uygulama kasasını kullanabiliyorum.

Belli bir dönem sonrası global üretimlerinde google discover mevcut. Yapılan anketlerde müşteri talebi yoğunluğuna göre öyle yapmışlarmış.
Teşekkür ederim forumda araştırayım o zaman eu roma geçirme konularını

Oyla:

solanercan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ercan solan
Cihazım
note 9
Konular
5
İki telefondada miui sürüm ekranında global yazıyor

telefonların biri vatandan alındı biri hepsiburadadan alındı birde benim telefonum miui 12 ama eşimin telefonu 11 güncellemede henüz gelmemiş. ben miui 11 de kullanırkende bu özellikler vardı
Anlaşıldı sizinki TR romlu diğeri global. Global yazması kafanızı karıştırmasın sizde QJWTRXM yazıyor diğerinde TR yerine ne yazıyor.
Diğer telefona TR yüklerseniz ikisinde aynı olur.
Tabi Hepsiburada dan alınan tehlikeli orijinallik sorgulaması yaptınız mı?

Oyla:

Byh0khan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gökhan
Cihazım
Note 9 pro
Konular
1
Hocam bi konu açtım göz atar mısın

Oyla:
Üst Alt