Yardım Redmi Note 9 Pro Uygulama Atması

gokhancicek3424

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi Note Pro9
Konular
11
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.5.2.0
Telefon Modeli
Redmi Note Pro 9
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
VAKIFBANK ÇİFT UYGULAMA KULLANIYORUM 2.UYGULAMA GİRMEDEN ATMA YAPIP HATA VERİYOR ANDROİD VİEW GÜNCELLEME KALDIR YAPTIM HALA HATA VERİYOR YARDIM RİCA EDİYORUM

Safranbeg

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Safranbeg A.
Cihazım
Note 9s
Konular
2
Tamamen büyük harflerle yazmak yasak. Sebebiyse internet ortamında bağırmak ve bir tür saygısızlık olarak kabul edilmesi. 10 konu 22 mesajı bulunan birine böyle hatırlatmalar yapmak tuhaf oldu ama genede bilin istedim.
Sorunuz ise gerçekten ilginç. Banka uygulamasını çift olarak kullanmak garip bir durum. Bu tür uygulamalar ilk bağlantıdan itibaren kullandığınız cihazı güvenli bağlantı yapılacak bir cihaz olarak kaydeder. Burada cihazınız çoğunlukla isim, model no, bazen seri no vs gibi bilgilerle tanımlanır. Burada neden çift uygulamaya ihtiyaç duyduğu uzu gerçekten anlamadim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çift uygulama olarak kullanmak için banka uygulamaları çok kötü bir seçim olur. Sağlıklı olarak çalışması zaten beklenemez.

Oyla:

gokhancicek3424

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi Note Pro9
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamamen büyük harflerle yazmak yasak. Sebebiyse internet ortamında bağırmak ve bir tür saygısızlık olarak kabul edilmesi. 10 konu 22 mesajı bulunan birine böyle hatırlatmalar yapmak tuhaf oldu ama genede bilin istedim.
Sorunuz ise gerçekten ilginç. Banka uygulamasını çift olarak kullanmak garip bir durum. Bu tür uygulamalar ilk bağlantıdan itibaren kullandığınız cihazı güvenli bağlantı yapılacak bir cihaz olarak kaydeder. Burada cihazınız çoğunlukla isim, model no, bazen seri no vs gibi bilgilerle tanımlanır.
Merhaba çift uygulama kullanmamdaki sebep kendi hesabım ve abimin hesabını kullandığım için ayrı ayrı uygulama kullanmayı tercih ettim

Oyla:

Safranbeg

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Safranbeg A.
Cihazım
Note 9s
Konular
2
Merhaba çift uygulama kullanmamdaki sebep kendi hesabım ve abimin hesabını kullandığım için ayrı ayrı uygulama kullanmayı tercih ettim
Sanırım mümkün değil. Çift hat kullansanız bile bir sonuç alabileceğinizi zannetmiyorum. Diğer hesap için tarayıcıdan giriş yapın. Problem yaşamazsınız.

Oyla:

gokhancicek3424

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi Note Pro9
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sanırım mümkün değil. Çift hat kullansanız bile bir sonuç alabileceğinizi zannetmiyorum. Diğer hesap için tarayıcıdan giriş yapın. Problem yaşamazsınız.
Sadece Vakıfbank'ta bu sorunu yaşıyorum diğer banka çift uygulamalarında bu sorunu yaşamıyorum

Oyla:

Safranbeg

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Safranbeg A.
Cihazım
Note 9s
Konular
2
gokhancicek3424, ilk kez duyuyorum. Ben arada rom değiştiririm. Rom değiştirmeden banka uygulamalarını Play store üzerinden kaldırırım. 9s lere Hint romu yükleyince cihaz adı 9 pro oluyor. Bir bankanın uygulamasını açamadım. Aynı hat olmasına rağmen 9s cihazınızdan bildirimi onaylayın deyip durdu. Zar zor bankadan hallettik.
Çift olarak kullanmayı düşünemiyorum bile.

Oyla:
Üst Alt