Yardım Redmi note 9 pro twrp silme

Bars_akyuz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Xaomi note 8
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Mıui 11
Telefon Modeli
Redmi note 9 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar benim telfonumda twrp ve root var ımeı dolayısı ile yeni gelen hiçbir güncellemeyi yapamıyorum twrp ekranına atıyor günceleme esnasında twrp yi kaldırmak istiyorum bunu yaparken de verilerinin silinmesini istemiyorum ondan dolayı fastboot ile Rom atmak istemiyorum twrp ekranında advanced bölümünden untoot yaptım ama failed aldım bunun başka bir yöntemi varmı verilerim silinmeden lütfen yardımcı olun, şimdiden teşekkürler:))

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
TWRP üzerinden yapılan işlemlerde IMEI silinmez hocam, şu rehberi bir kontrol edin :)

Oyla:

Bars_akyuz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Xaomi note 8
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
TWRP üzerinden yapılan işlemlerde IMEI silinmez hocam, şu rehberi bir kontrol edin :)
Onu biliyorum ama benim söylemek istediğim şey verilerim silinmeden twrpyi kaldırmak verilerimden kastım telefonumun hafızasındaki veriler

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Onu biliyorum ama benim söylemek istediğim şey verilerim silinmeden twrpyi kaldırmak verilerimden kastım telefonumun hafızasındaki veriler
Recovery zip dosyasını cihaza atıp twrp üzerinden güncelleme yaparken mi hata alıyorsunuz? Yoksa cihaz içindeki güncelleme ayarı altından ota güncellemesini mi yüklemeye çalışıyorsunuz? Twrp yüklü zaten, yüklemek istediğiniz sürümü cihaza atıp kurulum detaylarına uygun yüklerseniz, sorun çıkmaz. İlle de recovery kaldırmak istiyorum derseniz, aşağıdaki uygulama ile cihaza stock rom yükleyin twrp silinir. Hem kolay hem zahmetsiz.

Oyla:

Bars_akyuz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Xaomi note 8
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Recovery zip dosyasını cihaza atıp twrp üzerinden güncelleme yaparken mi hata alıyorsunuz? Yoksa cihaz içindeki güncelleme ayarı altından ota güncellemesini mi yüklemeye çalışıyorsunuz? Twrp yüklü zaten, yüklemek istediğiniz sürümü cihaza atıp kurulum detaylarına uygun yüklerseniz, sorun çıkmaz. İlle de recovery kaldırmak istiyorum derseniz, aşağıdaki uygulama ile cihaza stock rom yükleyin twrp silinir. Hem kolay hem zahmetsiz.

İkisinde de failed aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Stock rom yüklediğimde verilerim silinecek ama

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
İkisinde de failed aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Stock rom yüklediğimde verilerim silinecek ama
Verilerinizi yedekleyin, bu kadar zor değil, swift backup kullanabilirsiniz. Yada twrp üzerinden orange fox yükleyin. Çoğu cihazda en sorunsuz twrp dir.

Oyla:
Üst Alt