Yardım Redmi Note 9 Pro Twrp den Stock Recovery e Geçme Yardım

cepstar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ata
Cihazım
Redmi note4
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Android11
Telefon Modeli
Redmi note 9 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar Benim Telefonda Miui 12.0.3 sürümü var twrp yüklü olduğundan güncelleme yapamıyorum fastboottan romda atamıyorum cihazı bilgisayar görmüyor telefoncu ara film ve şarj boardını değiştirdi ama sorun çözülmedi anakarttan dolayı dedi zaten telefon hızlı şarjada gecmiyor ben orijinal recovery e gecip güncellemeleri almak istiyorum telefonu çökertmeden nasıl halledebilirim çökerse usb çalısmadığı için cihaz çöp olur bootloadrt kilidi açık

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Arkadaşlar Benim Telefonda Miui 12.0.3 sürümü var twrp yüklü olduğundan güncelleme yapamıyorum fastboottan romda atamıyorum cihazı bilgisayar görmüyor telefoncu ara film ve şarj boardını değiştirdi ama sorun çözülmedi anakarttan dolayı dedi zaten telefon hızlı şarjada gecmiyor ben orijinal recovery e gecip güncellemeleri almak istiyorum telefonu çökertmeden nasıl halledebilirim çökerse usb çalısmadığı için cihaz çöp olur bootloadrt kilidi açık
Cihazın şarj soketi sorunluysa bu dediğinizi yapmanız zor. Otg aparatı yada fastboot üzerinden atmanız gerekmekte. Yüklemek istediğiniz romun ismini değişerek rom yükleme yapılabiliyordu, ancak bu da her cihazda işe yaramayabilir, orjinal kurtarma menüsünü geri de getirmeyebilir. Bu iş için işini bilen bir telefoncuya götürmenizi, yada yetkili servisi ile irtibata geçmenizi öneririm.

Oyla:
Üst Alt