Çözüldü Redmi Note 9 Pro sürekli yeniden başlıyor lütfen yardım dostlar

metrecan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mete
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
joyeuse sanırım eu rom
Telefon Modeli
Xioami Redmi Note 9 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Telefon: Redmi Note 9 Pro joyeuse

Özet: Telefon kilit açma ekranına geliyor ve kapanıyor, kiliti tam açarken de açmazken de hemen kapanıyor.

Başlangıç: Dün gece telefon powerbank ile sarj oluyordu saate bakayım dedim TWRP modunda gördüm telefonu ve o dakikadan sonra her başlatışımda telefon kendini kapatıyo açıyor kapatıyo açıyor

Depolama sorunu: Haftalardır depolama sorunu yaşıyordum, Whatsapp uygulmasında mesajları göstermiyordu, o derece temizleyip girdiğim oluyodu.

TWRP File Managerden dosya silmek aklıma geldi, dosyalar şifreliydi *Orangebox kurdum şifreler kalktı video uygulama vesaire sildim fakat hala aynı şey oluyor telefon kilidi bile açmadan kapanıyor ve ben ellemesem hep o döngüde.

Ekstra: Tuş takılı kalma ihtimali olabilir diye düşündüm fakat Telefonum twrp modunda sağlıklı hiç kapanmadan duruyor eğer tuş takılı olsa orada da yeniden başlardı diye düşünüyorum.

Şu kardeşinize lütfen yardım edin, başlangıçlarım benim anılarım bu telefonda yoksa bu kadar uğraşmaz kısa yoldan giderdim.

dostlar çözemezsek de herkesin canı sağolsun

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Telefon: Redmi Note 9 Pro joyeuse

Özet: Telefon kilit açma ekranına geliyor ve kapanıyor, kiliti tam açarken de açmazken de hemen kapanıyor.

Başlangıç: Dün gece telefon powerbank ile sarj oluyordu saate bakayım dedim TWRP modunda gördüm telefonu ve o dakikadan sonra her başlatışımda telefon kendini kapatıyo açıyor kapatıyo açıyor

Depolama sorunu: Haftalardır depolama sorunu yaşıyordum, Whatsapp uygulmasında mesajları göstermiyordu, o derece temizleyip girdiğim oluyodu.

TWRP File Managerden dosya silmek aklıma geldi, dosyalar şifreliydi *Orangebox kurdum şifreler kalktı video uygulama vesaire sildim fakat hala aynı şey oluyor telefon kilidi bile açmadan kapanıyor ve ben ellemesem hep o döngüde.

Ekstra: Tuş takılı kalma ihtimali olabilir diye düşündüm fakat Telefonum twrp modunda sağlıklı hiç kapanmadan duruyor eğer tuş takılı olsa orada da yeniden başlardı diye düşünüyorum.

Şu kardeşinize lütfen yardım edin, başlangıçlarım benim anılarım bu telefonda yoksa bu kadar uğraşmaz kısa yoldan giderdim.

dostlar çözemezsek de herkesin canı sağolsun
üzerindeki rom global son sürüm se yine o romu indirin tgz uzantılı olacak mi flashla romu kurun kurmadan önce altta clean all , save user data , clean all lock secenekleri var siz " save user data "seçeceksiniz romu kurun bilgileriniz gitmeden cihaz açılır dosyalarınızı kurtarın sonra yine rom kurun clean all seçili olsun "clean all lock değil"

Oyla:

metrecan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mete
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
üzerindeki rom global son sürüm se yine o romu indirin tgz uzantılı olacak mi flashla romu kurun kurmadan önce altta clean all , save user data , clean all lock secenekleri var siz " save user data "seçeceksiniz romu kurun bilgileriniz gitmeden cihaz açılır dosyalarınızı kurtarın sonra yine rom kurun clean all seçili olsun "clean all lock değil"
Teşekkür uygulayacağım. bilgiye açığım

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Teşekkür uygulayacağım. bilgiye açığım
tahminde bulunacagım aynı sorun devam ederse telefondaki sim kartı çıkarın "bence o telefonun bataryası gitmiş şebekeye baglanmaya çalışırken yeterli gücü çekemiyor ve kapanıyor aklıma gelen bu " eliniz bu işlere yatkınsa bataryayı kendiniz değiştirebilirsiniz
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:

garajack

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
redmi note 9s
Konular
8
bende note 9s vardı ikizi sayılır, sarj kablosu takılı iken normal çalışıyorsa, kabloyu çekince tekrar reset atmaya başlarsa büyük ihtimalle işlemci arızasıdir ( 1200-1500 TL ister tamirciler)

Oyla:

metrecan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mete
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
3
Akşam sarja taktım sarjı 100 yaptım tekrar denedim hala aynı. Bugün yedeği alıp söylediklerinizi yapmaya başlicam.

Sizce yazılımsal mı, batraya konusunda hiç sıkıntı yaşamamıştım ulan redmi :)

Oyla:

lipanthyl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
onur
Cihazım
a2 lite
Konular
1
Bende ve arkadaşımda da note 9 pro var ve iki telefon da hızlı şarja takınca telefon kendini yeniden başlatıyor. Normal şarjda sıkıntı olmuyor. Ayrıca ikimizde de WhatsApp da klavye gözükmemeye de başladı. Benim telefonda Deji batarya var, arkadaşta orijinal batarya var. İkimizin de şarj cihazları orijinal, yurt dışı değil. Yazılımsal sıkıntı olabilir bilemiyorum.

Oyla:

metrecan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mete
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
3
Arkadaşlar verileri aldım pc usb bağlantısı ile endonezya 13.05 rom kurdum gayet güzel magisk modül onerisi olan varsa alabilirim sorunum çözülmüştür teşekkürler cevaplayan herkese

Oyla:

garajack

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
redmi note 9s
Konular
8
Akşam sarja taktım sarjı 100 yaptım tekrar denedim hala aynı. Bugün yedeği alıp söylediklerinizi yapmaya başlicam.

Sizce yazılımsal mı, batraya konusunda hiç sıkıntı yaşamamıştım ulan redmi :)
benim telefon şarj kablosu takılı iken normal çalışıyordu, kabloyu çekince tekrar reset atmaya devam ediyordu, yazılımsal bir sorun değildi, işlemci tamiri yapılınca düzelmişti.

Oyla:
Üst Alt