Yardım Redmi Note 9 Pro Ses açma tuşu bozuldu

secknterzioglu

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Seckin
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
13.0.4 Endonezya Rom
Telefon Modeli
Redmi Note 9 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Cihazın ses açma tuşunda problem var. Bastığın zaman sürekli sesi yükseltmeye çalışıyor. İstanbul içinde günü birlik tamir ettirebileceğimiz servis hizmeti mevcut mudur ? Huawei de teknik servisine götürüp gün içinde tekrardan alma şansın oluyordu buna benzer. Cihaz türkiye garantilidir.

KrakoW

Ne Mutlu Türküm Diyene!
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi Note 9 +
Meslek
Öğrenci
Konular
144
Cihazın ses açma tuşunda problem var. Bastığın zaman sürekli sesi yükseltmeye çalışıyor. İstanbul içinde günü birlik tamir ettirebileceğimiz servis hizmeti mevcut mudur ? Huawei de teknik servisine götürüp gün içinde tekrardan alma şansın oluyordu buna benzer. Cihaz türkiye garantilidir.
Xiaomi teknik servisine gidin gün içinde tamir edip teslim ederlermi o yoğunluğa bağlı

Oyla:

canerorak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
unknown
Cihazım
Redmi note 10
Meslek
e
Konular
7
Telefoncuların olduğu bir pasaj varsa internetten numara bul ara,ustayla anlaş gün içinde gittiğinde adam önceden getirttiği parçayı taksın.10dk sürmez,hem sen beklememiş hem de usta parçayı önceden getirtmiş olur.

Oyla:

secknterzioglu

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Seckin
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefoncuların olduğu bir pasaj varsa internetten numara bul ara,ustayla anlaş gün içinde gittiğinde adam önceden getirttiği parçayı taksın.10dk sürmez,hem sen beklememiş hem de usta parçayı önceden getirtmiş olur.
Usta cihaz garantili garantisini bozmak istemiyorum

Oyla:
Üst Alt