Yardım Redmi Note 9 Pro şarj problemi hakkında?

falconozan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
OZAN
Cihazım
REDMİ NOTE 2
Konular
2
Herkese merhabalar Xiaomiye redmi note 2,note 3 pro,noote 5 pro,note 8 ve en son note 9 pro olmak üzere yıllardan bu yana kullanıyorum.Onu alalı yarın 1 hafta olacak.Redmi note 9 pro a şu dikkatmi çekti.Şuan ota güncellemesinide görmüyor.11.0.1 kulanıyorum.Güncelleme bulmuyor.Yarın bootloader kilidini çık 11.0.9 yüklerim.İk günlerde şarj çok tutarsızdı.5020mAh pile rağmen hiç güzel gitmiyordu şarjı günde 2 kez ediyordum.Çok mantıksız tamam bu elektronik bir cihaz arıza olabilir.Ama aramaya başladım forumları çin sitelerinden yabancı bir çok siteye kadar arama yaptım.Fark ettim ki bazı cihazlarda sorun var.Şimdi ilk geldiği günler çok tutarsızdı cihazım cihaz %100-%70 arasına çok hızlı düşüyor.Buradan sonra ise daha yavaş şarj düşüşü oluyor.Yine aynı 10 saatten fazla aktif kullanım süresi aldım.Normal kullanımda bugün 1gün-7 saat süre aldım.Sanırım bu bir yazılımsal yada donanımdan kaynaklı bir problem sorun sadece gösterim noktasında bu bir tahmin sonuçta burada bu işin üstadı olan hocalarımız var.Bundan önce cihazı resetledim yarın rom atacağım bakalım neler olacak aynı sorunu yaşayanlar var mı ?Varsa aynı konu atında toplanalım çözümler noktasında birbirimize yardımcı olalım.

iskader

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
adem
Cihazım
Mi Note 3
Meslek
İK
Konular
0
Dikkat edin 1.0.9 note 9s ve note 9 pro (india) curtana yazılımıdır.

Eger telefonunuz global ise 11.0.4 yüklemeniz lazım.

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

falconozan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
OZAN
Cihazım
REDMİ NOTE 2
Konular
2
Çok teşekkür ederim bi hatamı düzeltiğiniz için 11.0.4 yazmam gerekirken 11.0.9 yazmışım haklısınız teşekkür ederim.

Oyla:

falconozan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
OZAN
Cihazım
REDMİ NOTE 2
Konular
2
Son durummu size belirteyim ; 11.0.4 güncellemesi sonunda cihazda bir sıkıntı kalmadı.Sanırım 11.0.1 romuyla ilgili bi durum.

Oyla:
Üst Alt