Yardım Redmi Note 9 Pro Şarj Olma Uzun Sürüyor.

itech34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aytekin
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
14.0.3 KARARLI ( SJZMIXM )
Telefon Modeli
redmi note 9 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba Arkadaşlar,

Redmi Note 9 Pro kullanıcısıyım. Miui 12.5 kullanırken şarj ile ilgili bir sorunum yoktu telefonum hem hızlı hem de miui turbo şarj oluyordu. Miui 13 ve 14 verisyonlarda ne olduysa telefon 3-5 saat arası tam doluma ulaşıyor. 12.4 - 12.5 geri dönüyorum şarj olma süresi normale dönüyor ama bu seferde daha önce olmayan bir sorun ile karşışaıyorum. Müzik veya telefon çalarken seste kesintiler yaşanıyor bu durumuda düzeltemedim bir türlü.

Bu sorunu yaşayan veya nedenini bilen varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Egoege

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mi-yu-ay
Cihazım
Rn9Pro/Joyeuse
Meslek
Eu rom düşmanlığı
Konular
48
Merhaba Arkadaşlar,

Redmi Note 9 Pro kullanıcısıyım. Miui 12.5 kullanırken şarj ile ilgili bir sorunum yoktu telefonum hem hızlı hem de miui turbo şarj oluyordu. Miui 13 ve 14 verisyonlarda ne olduysa telefon 3-5 saat arası tam doluma ulaşıyor. 12.4 - 12.5 geri dönüyorum şarj olma süresi normale dönüyor ama bu seferde daha önce olmayan bir sorun ile karşışaıyorum. Müzik veya telefon çalarken seste kesintiler yaşanıyor bu durumuda düzeltemedim bir türlü.

Bu sorunu yaşayan veya nedenini bilen varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Ses kesintisi sorunu ile ilgili persist sorunu olduğunu söylüyorlar genellikle, persist yeniden flaşlayınca düzeldiğini söylüyorlar.
(kendim denemedim, ondan kaynaklı bilmiyorum çalışıp çalışmadığını)

Oyla:

itech34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aytekin
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunu öğgrendiğim iyi oldu akşam 12.5 geri dönüş yaparak persist üzerine flaşlayayım bakalım ne olacak. Bu aradakı asıl sorum 12.5 dan sonraki sürümlerde şarj süresinin ciddi anlamda uzaması aslında bunun için bir fikrin veya denk geldiğin bir çözüm var mı dostum.

Oyla:

Egoege

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mi-yu-ay
Cihazım
Rn9Pro/Joyeuse
Meslek
Eu rom düşmanlığı
Konular
48
Bunu öğgrendiğim iyi oldu akşam 12.5 geri dönüş yaparak persist üzerine flaşlayayım bakalım ne olacak. Bu aradakı asıl sorum 12.5 dan sonraki sürümlerde şarj süresinin ciddi anlamda uzaması aslında bunun için bir fikrin veya denk geldiğin bir çözüm var mı dostum.
Abi bir bilgim yok, şarj olma süresinde bir sıkıntı yaşamadım hiç. Kabloyu ve adaptörü kontrol ettiniz mi peki?

Oyla:

itech34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aytekin
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Abi bir bilgim yok, şarj olma süresinde bir sıkıntı yaşamadım hiç. Kabloyu ve adaptörü kontrol ettiniz mi peki?
Kablom ve şarjımda sorun yok çunku şarj takınca mi turbo şarj geçiyor ama eski hızında yapmıyor 12.5 geri dönersem şarj eskisi gibi hızlı oluyor.

Oyla:
Üst Alt