Yardım Redmi Note 9 Pro - Şarj çok çabuk bitiyor

Enduktans

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alp
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
1
Merhaba arkadaşlar;
Yaklaşık 3 yıldır kullandığım cihazımın son 1 haftadır şarjı çok çabuk bitmeye başladı. 2. telefon olarak kullanıyorum zaten normalde, tüm gün kullanımda %50-60 bandında gece olurdu ertesi günde kullanırdım. Ancak şu an şarjdan çekeli 2 saat olmasına rağmen %80 olmuş durumda üstelik tasarruf modundayım.

Pil kısmını kontrol ettiğimde hiç kullanmadığım uygulamaların şarjı tükettiğini görüyorum ancak onlarda normal değerler değil. Başına gelen var mıdır ?

Ayrıca ; telefona da hiç güncelleme yapmam halen Miui Global 12.0.2 kullanıyorum

Kaputt

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Kaputt
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
29
kullanmadığın uygulamaları sil ve güvenlikten pil oranın ss at

ziko876

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zikow
Cihazım
Note 10 Pro
Meslek
Yok
Konular
5
Merhaba arkadaşlar;
Yaklaşık 3 yıldır kullandığım cihazımın son 1 haftadır şarjı çok çabuk bitmeye başladı. 2. telefon olarak kullanıyorum zaten normalde, tüm gün kullanımda %50-60 bandında gece olurdu ertesi günde kullanırdım. Ancak şu an şarjdan çekeli 2 saat olmasına rağmen %80 olmuş durumda üstelik tasarruf modundayım.

Pil kısmını kontrol ettiğimde hiç kullanmadığım uygulamaların şarjı tükettiğini görüyorum ancak onlarda normal değerler değil. Başına gelen var mıdır ?

Ayrıca ; telefona da hiç güncelleme yapmam halen Miui Global 12.0.2 kullanıyorum
Pil ömrünü doldurmuş olabilir

MuRo123

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi5
Konular
0
Orjinal batarya alabileceğimiz güvenli bir adres veya marka biliyor musunuz peki? Çok fazla yan sanayi batarya satılıyor piyasada.

Üst Alt