Soru Redmi Note 9 Pro MIUI 13 Güncellemesi

MertTT9

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
1
Herkese merhaba. Benim bir Redmi Note 9 Pro (joyeuse) cihazım var. Bu cihaza bir kaç gün önce MIUI 13 güncellemesi geldi biliyorsunuz ki. OTA'dan güncelleme geldi. Güncellemeyi yüklemeli miyim? Yüklersem batarya / performans kötü yönde etkilenir mi? (12.5.11'deyim, cihaz aşırı ısınıyor, bu problem de çözülür mü?) Ayrıca IMEI gider mi? Görüşlerinizi bekliyorum.

Overextending

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
29
Temiz kurulum yap. Miui 12 sürümü çok sıkıntılı idi fakat miui 13 ile stabilite artmış kesinlikle tavsiye ederim. Eu roma geçtim yeni ve akıcılık oldukça tatmin edici. Performans ve ısınma stabil. Telefon oda sıcaklığı seviyesinde, pil için uzun süre test etmek gerek. Onun dışında farklı bir rom denemek istersen miui mint rom mevcut uzun süre kullandım ve ilk kez bu kadar stabil bir rom kullandım joyeuse cihazda. Miui forumda konusu mevcut göz atabilirsin.

MertTT9

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Temiz kurulum yap. Miui 12 sürümü çok sıkıntılı idi fakat miui 13 ile stabilite artmış kesinlikle tavsiye ederim. Eu roma geçtim yeni ve akıcılık oldukça tatmin edici. Performans ve ısınma stabil. Telefon oda sıcaklığı seviyesinde, pil için uzun süre test etmek gerek. Onun dışında farklı bir rom denemek istersen miui mint rom mevcut uzun süre kullandım ve ilk kez bu kadar stabil bir rom kullandım joyeuse cihazda. Miui forumda konusu mevcut göz atabilirsin.
Hâli hazırda Eea romdayım. Peki imei'li cihazlarda sıkıntı çıkıyor mu test edebildiniz mi?

Overextending

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
29
Hâli hazırda Eea romdayım. Peki imei'li cihazlarda sıkıntı çıkıyor mu test edebildiniz mi?
Hocam sürekli rom değişikliği yapan biriyim hiç başıma gelmedi, eu roma geçerken de bi sıkıntı olmadı.

Üst Alt