Yardım Redmi note 9 pro mikrofon sorunu.

Aleyyalcin

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Aleyna
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
1
Aramalarda mikrofon ile ilgili bir sorun yok ama sosyal medya platformlarında video çekmek istediğimde ortamdaki sesi algılamıyor ve oyunlarda mikronumu açtığımda sesim karşıya gitmiyor

eminguc1995

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
RN12 Pro 5G
Meslek
Serbest
Konular
11
Benimde en nefret ettiğim konulardan bir tanesi bu. Mesela video kaydı yaparken müzik otomatikmen durduruluyor vs.

Oyun konusunda bende çoğunlukla gidiyor ama hangi oyun olduğuna bağlı. Bazı oyunlarda dahili mikrofondan ses gitmeyebiliyor (Mobile Legends'te yaşadığım bir sorundu) ama kulaklık takınca sorun çözülüyor. [Ben Redmi 5 kullanıyorum. Bu sorun RN9 Pro'da kronik bir sorun mu bilmiyorum.]

Bu arada foruma yeni katılmışsın. Hoşgeldin aramıza.

Oyla:

Aleyyalcin

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Aleyna
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benimde en nefret ettiğim konulardan bir tanesi bu. Mesela video kaydı yaparken müzik otomatikmen durduruluyor vs.

Oyun konusunda bende çoğunlukla gidiyor ama hangi oyun olduğuna bağlı. Bazı oyunlarda dahili mikrofondan ses gitmeyebiliyor (Mobile Legends'te yaşadığım bir sorundu) ama kulaklık takınca sorun çözülüyor.
Pubg mobile da sesim çok az gidiyor açıkcası diğer oyunlarda denemedim. Ve instragramla whatsapptan video çekimi yaptığım zaman ses neredeyse hiç yok cızırtılı çok az böyle ne yapacağımı bilmiyorum

Oyla:

eminguc1995

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
RN12 Pro 5G
Meslek
Serbest
Konular
11
Ne yazık ki bendede çoğunlukla böyle oluyor hele ki oyun içi ses gönderiminde (Genel sohbette ses kaydı) ses seviyesi bayağı düşük oluyor.

Oyla:

Aleyyalcin

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Aleyna
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Oyun konusunda bende çoğunlukla gidiyor ama hangi oyun olduğuna bağlı. Bazı oyunlarda dahili mikrofondan ses gitmeyebiliyor (Mobile Legends'te yaşadığım bir sorundu) ama kulaklık takınca sorun çözülüyor. [Ben Redmi 5 kullanıyorum. Bu sorun RN9 Pro'da kronik bir sorun mu bilmiyorum.]

Bu arada foruma yeni katılmışsın. Hoşgeldin aramıza.
Teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne yazık ki bendede çoğunlukla böyle oluyor hele ki oyun içi ses gönderiminde ses seviyesi bayağı düşük oluyor.
Peki konuyla ilgili teknik servis mi almamız gerekiyor bilginiz var mı

Oyla:

eminguc1995

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
RN12 Pro 5G
Meslek
Serbest
Konular
11
Teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki konuyla ilgili teknik servis mi almamız gerekiyor bilginiz var mı

Net bir şey söylemem mümkün değil. Beklemede kalırsanız bu konu ile ilgili benden daha çok bilgisi olan elbette çıkacaktır.

Oyla:

eminguc1995

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
RN12 Pro 5G
Meslek
Serbest
Konular
11
Son düzenleme:
Oyla:

Arslan49

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
RedmiNNote9 pro
Konular
0
Aramalarda mikrofon ile ilgili bir sorun yok ama sosyal medya platformlarında video çekmek istediğimde ortamdaki sesi algılamıyor ve oyunlarda mikronumu açtığımda sesim karşıya gitmiyor
ARKADAŞLAR BENİ DİNLEYİN; Bende note 9 pro kullanıyorum ve mikrofonda sıkıntı var PUBG'de benim sesim karşıya gitmiyor, örneğin; WhatsAppta görüntülü sohbette bile sesiniz gitmez. Şimdi gelelim sorulara öncelikle arkadaşlar bir cihazda 2 mikrofon vardır biri alta diğeri üsste olmak üzere 2 tane vardır... üstteki mikrofon Pubg,Instagram, WhatsApp içindir. XİAOMİ cihazlarda kroniktir. Üsteki mikrofon nem kaptığı için bozulmuştur.ister istemez oraya nem gideri ona yapacak bişey yoktur... dinlediğiniz için teşekkürler..

Oyla:

Samcomtr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Mtk6582
Konular
4
ARKADAŞLAR BENİ DİNLEYİN; Bende note 9 pro kullanıyorum ve mikrofonda sıkıntı var PUBG'de benim sesim karşıya gitmiyor, örneğin; WhatsAppta görüntülü sohbette bile sesiniz gitmez. Şimdi gelelim sorulara öncelikle arkadaşlar bir cihazda 2 mikrofon vardır biri alta diğeri üsste olmak üzere 2 tane vardır... üstteki mikrofon Pubg,Instagram, WhatsApp içindir. XİAOMİ cihazlarda kroniktir. Üsteki mikrofon nem kaptığı için bozulmuştur.ister istemez oraya nem gideri ona yapacak bişey yoktur... dinlediğiniz için teşekkürler..
Çok geçmiş aradan ama çözüm bulan var mı bu olaya

Oyla:
Üst Alt