Soru Redmi Note 9 Pro Kronik sorunlu mu?

Yasiin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
16
Yakın zamanda bende aranıza katılmayı planlıyorum, redmi note 9 pro almayı düşünüyorum hb üzerinden kronik problemleri olduğu söyleniyor, kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

S

Silinen üye 107783

Guest
Yaklaşık 8/9 gündür kullanıyorum. Bahsedilen kronik sorunlardan hiçbirini çok şükür yaşamadım. Ortalama 10/11 saat ekran süresi alıyorum. Pilde 24 saati deviriyor rahatlıkla. Ki gün içinde sürekli elimde. Daha ne olsun?

Oyla:

Yasiin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yaklaşık 8/9 gündür kullanıyorum. Bahsedilen kronik sorunlardan hiçbirini çok şükür yaşamadım. Ortalama 10/11 saat ekran süresi alıyorum. Pilde 24 saati deviriyor rahatlıkla. Ki gün içinde sürekli elimde. Daha ne olsun?
İnternet üzerinden almayı planlıyorum, inşallah bir sorun çıkmaz.

Oyla:

Yasiin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
16
Xiaomi'nin hiçbir cihazına o paralar ödenmez yalnız. Gidin imei kayıtlı falan alın, paranız cebinizde kalsın. Şahsi düşüncem tabi ki.
Hiç o işlere girişmek istemiyorum, 2900-3000TL bandında hangi telefon alınabilir ki başka?

Oyla:
S

Silinen üye 107783

Guest
İlla ki garantili alacağım diyorsanız ben sizin yerinizde olsam Mi 9T alırdım.

Oyla:

Yasiin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
16
İlla ki garantili alacağım diyorsanız ben sizin yerinizde olsam Mi 9T alırdım.

Amoled ekran dışında bir artısı yokki.4000 mah, 18 wat şarj desteği, işlemci kısmında bir tık iyi SD 730 kullanılıyor. Bence aradaki fiyat farkında değmez gibime geliyor.

Oyla:
S

Silinen üye 107783

Guest
Amoled ekran dışında bir artısı yokki.4000 mah, 18 wat şarj desteği, işlemci kısmında bir tık iyi SD 730 kullanılıyor. Bence aradaki fiyat farkında değmez gibime geliyor.

Tabi ki sizin tercihiniz. Ben garantisiz olarak 2000 liraya aldım. O fiyatlara garantili alacaksanız diye önermek istemiştim

Oyla:
Üst Alt