Yardım Redmi note 9 pro kendi kendine kapanıyor

tahaeyilmaz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
taha
Cihazım
redmi not 9 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
bilmiyorum
Telefon Modeli
redmi note 9 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Selamlar arkadaşlar burada yeniyim, cihazım redmi note 9 pro temmuz 2020 yılında aldım. Aldığımdan beri gayet düzgün çalışırken ilk kez şubat ayında " kendi kendine kapanma ve açılmama " sorunu yaşadım sonrasında kendine gelmişti şimdi dün ve bugün olmak üzere iki kez daha aynı sorunu yaşadım. Dün yaşadığım zaman kendine gelmesi şarja takınca oldu lakin %66 gibi bir şarjım vardı. Bende belki parmak izindendir diye parmak izini kaldırdım. Bugün tekrar aynı sorunu yaşadım kendi kendine kapandı ve açılma sırasınad kapandı tekrar açmaya çalıştı ama açamadı bu bir süre devam etti o sırada güç + ses kısma açma tuşlarına basmama rağmen herhangi bir sekme/ bölüm açılmadı telefonu şarja takınca ise telefon açıldı. Ne yapacağımı bilmiyorum ? telefon güncel ve rom'lu değil. Başka ilde okuduğum için telefonu servise götüremem. Önerilerinizi bekliyorum.

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Sürekli bootloop halinde değilse cihaz açılıyorsa bu şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz, yedek alma imkanınız var ise yeddek aldıktan sonra güç + ses yükseltme tuş kombinasyonunu kullanarak cihaz recovery menüye alarak sıfırlayabilirsiniz. Tüm verileriniz silinir.

Oyla:

Pivok

Söz konusu vatansa gerisi teferruattır
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Pivok
Cihazım
poco x3 pro
Meslek
Operatörlük
Konular
29
hocam cihazın güç tuşu takılı kalma olasılığı olabilir mi ?

Oyla:

Karahan0027

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi9se
Konular
0
Selamlar arkadaşlar burada yeniyim, cihazım redmi note 9 pro temmuz 2020 yılında aldım. Aldığımdan beri gayet düzgün çalışırken ilk kez şubat ayında " kendi kendine kapanma ve açılmama " sorunu yaşadım sonrasında kendine gelmişti şimdi dün ve bugün olmak üzere iki kez daha aynı sorunu yaşadım. Dün yaşadığım zaman kendine gelmesi şarja takınca oldu lakin %66 gibi bir şarjım vardı. Bende belki parmak izindendir diye parmak izini kaldırdım. Bugün tekrar aynı sorunu yaşadım kendi kendine kapandı ve açılma sırasınad kapandı tekrar açmaya çalıştı ama açamadı bu bir süre devam etti o sırada güç + ses kısma açma tuşlarına basmama rağmen herhangi bir sekme/ bölüm açılmadı telefonu şarja takınca ise telefon açıldı. Ne yapacağımı bilmiyorum ? telefon güncel ve rom'lu değil. Başka ilde okuduğum için telefonu servise götüremem. Önerilerinizi bekliyorum.
Benim de Mi 9 se de 12,5 sonrası oluyordu. Çözümü 6 ay sonra buldum. Gelişmiş ayarlardan En küçük dp ayarları 449 olmuştu onu 392 dp yapınca tüm sorun bitti.

Oyla:
Üst Alt