Yardım Redmi note 9 pro kamera toz sorunu

MehmetSaykaya

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Note 9 pro
Konular
7
Merhabalar 5 gün önce xiaomi redmi note 9 pro aldım kameraya ışık tutup baktığımda içinde iki tane küçücük toz var. İade düşünüyorum şimdilik. Bu durumu yaşayıp garantiye gönderip yaptırıp tekrar aynı sorunu yaşayan oldu mu? Veya iade eden. yardım eder misiniz 14 gün dolmadan gerekli işlemleri yapmayı düşünüyorum.

kurtkuzu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökmen ÇELİK
Cihazım
Redmi NOTE 8 PR
Konular
12
Oncelikle hayirli olsun bu modelde kronik sorun çoğu kişi bu durumdan çok şikayette bulunmuş başka forum sitelerinde okumuştum garantili cihazlarda firma kamera tamiri yapıyor sonrasi ne olur bilinmez ama kendimde cok niyetlenmistim bu cihaza ama bu problemden dolayi vazgectim 8 pro modeli aldim

Oyla:

MehmetSaykaya

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Note 9 pro
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oncelikle hayirli olsun bu modelde kronik sorun çoğu kişi bu durumdan çok şikayette bulunmuş başka forum sitelerinde okumuştum garantili cihazlarda firma kamera tamiri yapıyor sonrasi ne olur bilinmez ama kendimde cok niyetlenmistim bu cihaza ama bu problemden dolayi vazgectim 8 pro modeli aldim
Kamera tamiri yaptıktan sonra tekrar yaşanıyorsa zaten yaptırmanın bir anlamı yok iade etmek daha mantıklı.

Oyla:

kurtkuzu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökmen ÇELİK
Cihazım
Redmi NOTE 8 PR
Konular
12
Kamera tamiri yaptıktan sonra tekrar yaşanıyorsa zaten yaptırmanın bir anlamı yok iade etmek daha mantıklı.
İade zaman hakkiniz var kendi düşüncem cihazı verin aklınızda soru isareti hic bir zaman kalmasın

Oyla:

Teknolog_17

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ümit
Cihazım
RedmiNote8Pro
Meslek
teknisyen
Konular
14
Merhabalar 5 gün önce xiaomi redmi note 9 pro aldım kameraya ışık tutup baktığımda içinde iki tane küçücük toz var. İade düşünüyorum şimdilik. Bu durumu yaşayıp garantiye gönderip yaptırıp tekrar aynı sorunu yaşayan oldu mu? Veya iade eden. yardım eder misiniz 14 gün dolmadan gerekli işlemleri yapmayı düşünüyorum.
Dostum merhaba aynı sorunu ben yaşadım 2 ay sonra kamera lens kısmına toz girmeye başladı ürünü geçen hafta evofone a gönderdim onlar da sağ olsun ürünü bir hafta beklettikten sonra bana genel temizlik yapıldı diye geri gönderdiler halen sorun devam ediyor cihazı başka bir servise yollayacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Note 8 pro nun canını seveyim ya telefonda su geçirmezlik toz geçirmezlik sertifikaları bile vardı kullanırken çok memnundum bir gaza geldim bu cihazı aldım bunun da kullanım olarak bir sıkıntım yok gerçekten çok güzel akıcı bir cihaz ama sinek ufak mide bulandırıyor işte kamera tamiri yaptıkları da yok benim ürünü temizleyip geri göndermişler sözde hala toz var aslında böyle bir durumda ben de teknik bir işle meşgulüm direkt o kamera kısmının komple değişmesi lazım

Vallahi dostum ürün Türkiye garantili ise servise gönder ama evofone gönderme ben gönderdim çok pişmanım
İade etme şansın varsa iade et

Vallahi dostum ürün Türkiye garantili ise servise gönder ama evofone gönderme ben gönderdim çok pişmanım
İade etme şansın varsa iade et

Son düzenleme:
Oyla:

robomopaw

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cagatay
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
4
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Benimde 5. Gün şimdilik iyi gibi.

Oyla:

robomopaw

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cagatay
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
4
Her modelde olmuyor bu bu belli modellerde üretim sıkıntısı var galiba

İşte hangi serilerde olduğunu bilsek, ya da belirtilerini bilsek... Mesela kamera camı kenarından kağıt ile denedim içeri girmiyor kağıt ama belirsiz işte.

Oyla:

robomopaw

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cagatay
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
4
Ne olur ne olmaz diye, toz girdi girecek gerilimi de yaşamamak için 1-2mm lik şeritler halinde kesip kamera ve kamera camı arasındaki boşluğun üstünü kapattım. Biraz uğraştırdı ne kadar da sağlıklı bilmiyorum ama oradan bir şey girecekse giremez, bant açılırsada tozu tutar yenilerim.

Oyla:
Üst Alt