Yardım Redmi Note 9 Pro (India) Rahatsız Etme (DND) modu düzgün çalışmıyor, rom tavsiyesi istiyorum

woreshd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
uğur
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
1
Merhaba, başlıktaki cihaza sahibim. Telefonumum bilgilerini en aşağıdaki ekran görüntüsünde görebilirsiniz.

Rahatsız etme modunu gece 23.00 ve sabah 08.00 arası aktif ediyorum ve bildirimleri engellemesi gerek fakat çalışmıyor. Sabah 07.30'da kalkan ve alarmı kapattığım sırada youtube, gmail vs. bilimum bildirim geliyor ve en az biri dikkatimi çekip sabah rutinimi bozmama bahane oluyorlar. Telefona DND modunda düzgün çalışan hangi romu yüklemeliyim?
xiaomi.eu_multi_HMNote9Pro5G_MI10TLite_V12.5.3.0.RJSCNXM_v12-11 iş görür mü? Basit bir insanım çok fazla bir özelliğe ihtiyacım yok, önerileriniz bekliyorum.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

dugers

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Syt
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Makine Müh
Konular
1
Hacı hangi romu yüklemelisin bilmiyorum da, yukarıda belirttiğin romu yüklersen telefonun brick olur.

Cihazın Hindistan note9 pro veya global note 9s ise Curtana yazan.
Hindistan note 9 pro max veya global note 9 pro ise Joyeuse yazan romları yükleyiniz.
Ayrıca Miatoll yazan romları da yükleyebilirsin.

Yukarıda belirttiğin rom telefonla uyumsuzdur. Note9 pro 5g ve mi 10t lite farklı bir teldir. Sakın telefona o romu yüklemeyiniz.

Üst Alt