Yardım Redmi Note 9 pro hızlı şarj sorunu

kerimderki

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kerim
Cihazım
Redmi Note 9pro
Konular
1
Merhabalar, siteye yeni üye oldum ilk konum :)
Arkadaşlar redmi note 9 pro kullancisiyim 4 ay oldu alalı 1 hafta önce cok geç şaej etmeye basladı ve hızlı şarj olmuyordu 5 6 saatte bile dolmuyordu en son şarj ve telefonun şarj söketi yandı eridi fark etmezsem telefon patlayacakti resmen. Şarj söketi değisitrildi komple ancak şimdi de şarja taktığımda sağ üste 2 tik oluyor hizli şarj olduğuna dair yine olmuylr tek tik ve hizli dolmuyor. Bugün 3 saat bekledim %87 oldu. Sizce sorun ne ?

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Hoş geldiniz. :) Şarj cihazı kaynaklı olabileceği gibi soket düzgün onarılmadıysa soket kaynaklı da olabilir.

Oyla:

Mustafa Tetik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 9 pr
Konular
2
Merhabalar, siteye yeni üye oldum ilk konum :)
Arkadaşlar redmi note 9 pro kullancisiyim 4 ay oldu alalı 1 hafta önce cok geç şaej etmeye basladı ve hızlı şarj olmuyordu 5 6 saatte bile dolmuyordu en son şarj ve telefonun şarj söketi yandı eridi fark etmezsem telefon patlayacakti resmen. Şarj söketi değisitrildi komple ancak şimdi de şarja taktığımda sağ üste 2 tik oluyor hizli şarj olduğuna dair yine olmuylr tek tik ve hizli dolmuyor. Bugün 3 saat bekledim %87 oldu. Sizce sorun ne ?
Hocam cihaz garantili ise tekrar garantiye vermeniz ancak garantili değil ise işinin ehli teknik servise götürün ki daha büyük sıkıntılar çıkmasın

Oyla:
Üst Alt