Yardım Redmi note 9 pro güncelleme sonrası aşırı pil tüketimi

Teknolog_17

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ümit
Cihazım
RedmiNote8Pro
Meslek
teknisyen
Konular
14
Arkadaşlar herkese kolay gelsin iyi forumlar dilerim redmi note 9 pro kullanıyorum aldığım günden bugüne kadar şarjımdan çok memnundum fakat hafta sonu gelen bir güncelleme ile(11.0.4 global versiyon) telefonum aşırı şarj tüketmeye başladı normalde benim bu saatlerde en maksimum şarjım yüzde yetmiş 5'lere düşerdi sık kullanmama rağmen ama bugün telefonu çok aşırı kullanmadığım halde yüzde 60'lara kadar düştü ve normalde telefon çok hızlı şarj oluyordu ısınma yapmıyordu şu anda hızlı şarjı yavaş olmaya başladı ve telefon şarj olurken ısınmaya başladı acaba benim gibi bu sorunları yaşayan başka red mi note 9 pro kullanıcısı var mı ben bir önceki versiyona dönüş yapabilir miyim yoksa bu şekilde kullanmak zorunda mıyım

ugucum0202

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
37
Aynı sürümü bende kullandım daha sonra BL kilidini açıp EU roma geçtim. Ama bende şarj sıkıntısı olmadı. Arka planda çalışan uygulamalara bir bakın hocam.

Oyla:

Teknolog_17

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ümit
Cihazım
RedmiNote8Pro
Meslek
teknisyen
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı sürümü bende kullandım daha sonra BL kilidini açıp EU roma geçtim. Ama bende şarj sıkıntısı olmadı. Arka planda çalışan uygulamalara bir bakın hocam.
Bilgi için teşekkür ederim cihazın bl kilidini açmayı düşünmüyorum orijinal kullanmak istiyorum bir süre

Oyla:
Üst Alt