Hocam bilgim yok fakat miui 13 rezalet bir güncelleme oldu her konuda performans düştü özelikle pilde bence 12.5 da kalınRedmi Note 9 Pro Global telefon kullanıyorum MIUI 13 sürümü kesin gelecekmi bu telefona ve ne zaman gelir bilgisi olan varmı
Hocam beta eu olarak. Paylaşıldı zaten MIUI 13 android 12 rom geldiRedmi Note 9 Pro Global telefon kullanıyorum MIUI 13 sürümü kesin gelecekmi bu telefona ve ne zaman gelir bilgisi olan varmı
Benim telefona neden gelmediHocam beta eu olarak. Paylaşıldı zaten MIUI 13 android 12 rom geldi
Şuan 12.5.8 kullanıyorum pil çok yiyor amaHocam beta eu olarak. Paylaşıldı zaten MIUI 13 android 12 rom geldi
Hocam 12.5.6 veya daha alt sürümleri denemeniz iyi olabilir ama eğer kronik bir sorun varsa ve 13 de onu çözdüler ise bilmem siz 13 e geçin eğer daha kötü duruma gelirse daha alt sürümlere geçebilirsinizBenim telefona neden gelmedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şuan 12.5.8 kullanıyorum pil çok yiyor ama
13 e geçecem güncelleme gelirse memnun kalmazsam 12.5.6 yı deneyecem teşekkürlerHocam 12.5.6 veya daha alt sürümleri denemeniz iyi olabilir ama eğer kronik bir sorun varsa ve 13 de onu çözdüler ise bilmem siz 13 e geçin eğer daha kötü duruma gelirse daha alt sürümlere geçebilirsiniz
şuan redmi note 9 pro için yayınlanan miui 13 miui 12 den daha iyi performanslıHocam bilgim yok fakat miui 13 rezalet bir güncelleme oldu her konuda performans düştü özelikle pilde bence 12.5 da kalın
Bilgim yok reis ben başka bir cihaz kullanıyorum, deneyim farkı olduğundan dediğiniz doğru olabilir her cihazda farklılık gösteriyorşuan redmi note 9 pro için yayınlanan miui 13 miui 12 den daha iyi performanslı