Yardım Redmi Note 9 Pro Ekran Ve android sistemi çok şarj yiyor

Samuray848

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 11 P
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui Global 12.5.2
Telefon Modeli
Redmi Note 9 Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba, Telefonumun ekranı kapalıyken bile şarjı gidiyor ve bu çok fazla gece 6-7 saat uyuyorum ortalama uyandığımda %30 şarj gitmiş oluyor. Ne yaparsam yapayim çözemedim bu sorunu Ve İlk aldığından beri böyle. Normal elimdeyken kullanımda tek sarjal akşama kadar kullanıyorum 6-7 saat ekran süresi veriyor. Ama şarj tüketen uygulamalara baktığımda ekran ve android sistemi Çok sarj yiyor görünüyor. Mesela Nss oyununu 2 saat kadar oynadım ama %2 olarak görünüyor Sizce telefonun sorunu ne ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Ekran sadece siz telefonu kullanıdığınızda bu istatistiklerde görünür bu nedenle şu anki ekran görüntüsüne bakarak sağlıklı bir yorum yapmak çok zor.

Şöyle yapalım. Telefonunuzu şarja takın ve yatmadan önce %100'ken şarjdan çekin ve kenara koyun. Gece boyunca siz uyurken de kimse telefonu kurcalamasın. Sabah uyandığınızda aynı yerden ekran görüntüsü alıp buraya ekleyin. Bu şekilde çok daha sağlıklı bir yorum yapabiliriz.

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Merhaba, Telefonumun ekranı kapalıyken bile şarjı gidiyor ve bu çok fazla gece 6-7 saat uyuyorum ortalama uyandığımda %30 şarj gitmiş oluyor. Ne yaparsam yapayim çözemedim bu sorunu Ve İlk aldığından beri böyle. Normal elimdeyken kullanımda tek sarjal akşama kadar kullanıyorum 6-7 saat ekran süresi veriyor. Ama şarj tüketen uygulamalara baktığımda ekran ve android sistemi Çok sarj yiyor görünüyor. Mesela Nss oyununu 2 saat kadar oynadım ama %2 olarak görünüyor Sizce telefonun sorunu ne ?

Şebeke çekim kuvvetiniz hep böyleyse gayet doğal. Hücre bekleme ile beraber android sistemi de sürekli çalışıyor. Bir de imeiniz orjinal mi ?

Oyla:

Samuray848

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 11 P
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran sadece siz telefonu kullanıdığınızda bu istatistiklerde görünür bu nedenle şu anki ekran görüntüsüne bakarak sağlıklı bir yorum yapmak çok zor.

Şöyle yapalım. Telefonunuzu şarja takın ve yatmadan önce %100'ken şarjdan çekin ve kenara koyun. Gece boyunca siz uyurken de kimse telefonu kurcalamasın. Sabah uyandığınızda aynı yerden ekran görüntüsü alıp buraya ekleyin. Bu şekilde çok daha sağlıklı bir yorum yapabilir

Şöyle yapalım. Telefonunuzu şarja takın ve yatmadan önce %100'ken şarjdan çekin ve kenara koyun. Gece boyunca siz uyurken de kimse telefonu kurcalamasın. Sabah uyandığınızda aynı yerden ekran görüntüsü alıp buraya ekleyin. Bu şekilde çok daha sağlıklı bir yorum yapabiliriz.
Tamam deniycem atarım ekran görüntüsünü

Şebeke çekim kuvvetiniz hep böyleyse gayet doğal. Hücre bekleme ile beraber android sistemi de sürekli çalışıyor. Bir de imeiniz orjinal mvenel

Şebeke çekim kuvvetiniz hep böyleyse gayet doğal. Hücre bekleme ile beraber android sistemi de sürekli çalışıyor. Bir de imeiniz orjinal mi ?
Hep böyle değil, normalde 4 diş olur bazen 5 cok nadir 2 3 e düşüyor o zaman ss almışım ben oyuzden öyle görünmüş

Oyla:

Rauf Cəlilzadə

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Rauf
Cihazım
M2003J6B2G
Konular
2

hocam güncellemeyi yeni yaptıysanız cihazda yazılım oturmaya çalışıyordur bundan kaynaklı android sistemi çok şarj yeme sorunu oluşa bilir bu süre 1 ve ya 1 kaç haftadır süreyi beklemek istemezseniz şu konuya bir göz atın Rehber - Android sistem ve pil optimizasyonu {Android 7-12.1}

Oyla:
Üst Alt