Yardım Redmi Note 9 PRO Ekran Sararması

Ayy0306

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet Yasir
Cihazım
Redmi Note 9PRO
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 14.0.1
Telefon Modeli
Redmi Note 9 PRO
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Telefonumda bazı uygulamalar (genellikle sistem uygulamaları örn: rehber ve bildirimler) okuma modundaymış gibi görünüyor ama diğer uygulamalarda böyle bir sorun yok. Birkaç defa yeniden başlattım, renk şemasını kontrol ettim, gece modunda olup olmadığını kontrol ettim. Ne yapmalıyım?

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Monet özelliği olmasın o okuma modu dediğiniz şey? Duvarkağıdınızı değiştirip bir kontrol eder misiniz, değişecek mi? Örneğin mavi bir duvarkağıdı varsa kırmızı duvarkağıdı yapıp deneyin.

Oyla:

Ayy0306

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet Yasir
Cihazım
Redmi Note 9PRO
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Monet özelliği olmasın o okuma modu dediğiniz şey? Duvarkağıdınızı değiştirip bir kontrol eder misiniz, değişecek mi? Örneğin mavi bir duvarkağıdı varsa kırmızı duvarkağıdı yapıp deneyin.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Burada okuma modu diyor. Duvar kağıdını değiştirdim bu sefer de kırmızımsı görünüyor. Sanırım duvar kağıdı ile alakalı, teşekkür ederim.

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Burada okuma modu diyor. Duvar kağıdını değiştirdim bu sefer de kırmızımsı görünüyor. Sanırım duvar kağıdı ile alakalı, teşekkür ederim.

Evet hocam. Android 12 sonrasında sistem uygulamalarının rengi duvarkağıdınızla uyumlu oluyor. Bu özelliğin adı monet.

Oyla:
Üst Alt