Yardım Redmi Note 9 Pro cihaz brick oldu ve MiFlashTool calismiyor

kualestra

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yağız
Cihazım
RedmiNote 9 Pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global V14.0.1.0.SJZTRXM
Telefon Modeli
Redmi Note 9 Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Dostlar selam, cihazimda WhatsApp uygulamasi acilmadigi icin OEM kilidini kapatmaya calisiyordum ve salak gibi fastboot'tan yapmaya calistim "fastboot oem lock" yazdim ve cihazim brick oldu sadece fastboot ekrani aciliyor, recovery acmaya calistigimda "System has been destroyed" diyor. Saatlerdir arastiriyorum ve MiFlashTool ile stock rom atildiginda duzeliyor sanirim. Ancak MiFlashTool ile stock romu flashlamaya calisirken ekran goruntusundeki hatayi aliyorum ve hicbir sey olmuyor telefon hala ayni duruyor. Flash'a bastigim an bir kac saniye sonra "error:Not catch checkpoint ($fastboot -s . lock),flash is not done" hatasi aliyorum. Yardimci olabilecek birisi var mi?

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    78,8 KB · Görüntüleme: 133

tugsanarda

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Niyazi ARDA
Cihazım
Poco x3 nfc
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
7
Dostlar selam, cihazimda WhatsApp uygulamasi acilmadigi icin OEM kilidini kapatmaya calisiyordum ve salak gibi fastboot'tan yapmaya calistim "fastboot oem lock" yazdim ve cihazim brick oldu sadece fastboot ekrani aciliyor, recovery acmaya calistigimda "System has been destroyed" diyor. Saatlerdir arastiriyorum ve MiFlashTool ile stock rom atildiginda duzeliyor sanirim. Ancak MiFlashTool ile stock romu flashlamaya calisirken ekran goruntusundeki hatayi aliyorum ve hicbir sey olmuyor telefon hala ayni duruyor. Flash'a bastigim an bir kac saniye sonra "error:Not catch checkpoint ($fastboot -s . lock),flash is not done" hatasi aliyorum. Yardimci olabilecek birisi var mi?
Ücretli yardım alacaksınız yetkili hesaptan rom atmak gerekiyor

M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

kualestra

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yağız
Cihazım
RedmiNote 9 Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bl kilidi kapalı olabilir o yüzden yazılım atılmıyor olabilir
bl kilidi açıktı zaten amacım onu kapatmaktı. fastboottan "fastboot oem lock" yazinca hem bl kilidi kapandi, hem de cihaz softbrick oldu. oyle olunca da ne recovery kurabiliyorum ne de rom atabiliyorum. cihazim boyle kaldi.

Oyla:

note8prosahibi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
55
bl kilidi açıktı zaten amacım onu kapatmaktı. fastboottan "fastboot oem lock" yazinca hem bl kilidi kapandi, hem de cihaz softbrick oldu. oyle olunca da ne recovery kurabiliyorum ne de rom atabiliyorum. cihazim boyle kaldi.
Ücretli destek lazım ona H.kadioglu hocamla iletişime geçiniz

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Daha önce bootloader kilidini siz mi açmıştınız? Tekrar kilit açmayı deneyin. Eğer hata vermezse açıp ondan sonra mi flash tool ile yeni rom yükleyin.

Oyla:
Üst Alt