Yardım Redmi Note 9 Pro Bootloader Kapatma

hsynnml

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Meizu Mx5
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
11.0.5 Stabil QJZMIXM
Telefon Modeli
REDMI NOTE 9 PRO
Bootloader Kilidi
Açık
Selamlar Elimde Redmi Note 9 Pro bir cep telefonu var telefon imei kayıtlı nasıl rom atıldığını bilmiyorum ancak bootloaderını kapatamadığım için bankacılık uygulamalarına giremiyorum geliştirici moddan bootloaderı kapattım ama değişen bir şey olmadı bu konuda yapılabilecek bir şey var mıdır bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10

linkteki romu indirip clean and lock şeklinde yükleyin kapanır. Cihaz sıfırlanır. Bu işlemlerde tüm sorumluluk cihaz sahibine aittir..

Oyla:

hsynnml

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Meizu Mx5
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

linkteki romu indirip clean and lock şeklinde yükleyin kapanır. Cihaz sıfırlanır. Bu işlemlerde tüm sorumluluk cihaz sahibine aittir..
peki burdan anladığım stock rom atıyoruz. İMEİ de gider haliyle. Bootloader kapalı olacak şekilde IMEI değiştirmek mümkün mü ?

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
peki burdan anladığım stock rom atıyoruz. İMEİ de gider haliyle. Bootloader kapalı olacak şekilde IMEI değiştirmek mümkün mü ?
İmei gitmez o riskler olsa yazardım zaten. Kilit kapalıyken klon durumu olursa kapalı halde yeniden atılır sorun olmaz

Oyla:

hsynnml

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Meizu Mx5
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İmei gitmez o riskler olsa yazardım zaten. Kilit kapalıyken klon durumu olursa kapalı halde yeniden atılır sorun olmaz
Anladım. O halde dediğiniz romu inidirp temiz kurulum yapıyorum ve imei gitmiyor doğru mu anladım ? TWRP ile vs değil direkt yüklüyorum ?

Oyla:
Üst Alt