Yardım Redmi note 9 pro bazı uygulamalar sürekli şarj yiyor

Concussive

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Mıuı global 11.0.7
Telefon Modeli
Redmi note 9 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar, telefonu alalı 1 ay oldu. Telefon boştayken gereksiz fazla şarj yiyordu. Geçen gün pil istatistiklerine bakınca bir şey farkettim birkaç tane uygulama açık olmamasına rağmen 7/24 tam olarak aynı miktarda sürekli şarj yiyor. Bazıları sistem bazıları da benim yüklediğim uygulamalar.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Sorunun ne olduğunu anlamak için bildirimlerini, izinlerini, arkaplan etkinliklerini falan kapattım ama bi işe yaramadı hâlâ şarj yiyorlar. Söz konusu uygulamalar resimde de görüldüğü gibi mi video müzik dosya yöneticisi vpn ve bir oyun. Forumda konuyla ilgili bilgi sahibi olan, çözümü olan arkadaşlardan yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Merhaba arkadaşlar, telefonu alalı 1 ay oldu. Telefon boştayken gereksiz fazla şarj yiyordu. Geçen gün pil istatistiklerine bakınca bir şey farkettim birkaç tane uygulama açık olmamasına rağmen 7/24 tam olarak aynı miktarda sürekli şarj yiyor. Bazıları sistem bazıları da benim yüklediğim uygulamalar.
Sorunun ne olduğunu anlamak için bildirimlerini, izinlerini, arkaplan etkinliklerini falan kapattım ama bi işe yaramadı hâlâ şarj yiyorlar. Söz konusu uygulamalar resimde de görüldüğü gibi mi video müzik dosya yöneticisi vpn ve bir oyun. Forumda konuyla ilgili bilgi sahibi olan, çözümü olan arkadaşlardan yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler.

İlgili uygulamaları devre dışı bırakmayın denediniz mi ?

Oyla:

robomopaw

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cagatay
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
4
Pil optimizasyonu ayarlarında arka plan etkinliklerini kısıtla diyip zorla durdurun sonrasında sadece siz açtığınızda çalışacak arka planda işlem yapmayacak. Bildirimine ihtiyacınız olan uygulamalarda bunu kullanmayın.

Oyla:

Concussive

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
1
Pil optimizasyonu ayarlarında arka plan etkinliklerini kısıtla diyip zorla durdurun sonrasında sadece siz açtığınızda çalışacak arka planda işlem yapmayacak. Bildirimine ihtiyacınız olan uygulamalarda bunu kullanmayın.
Evet onu yaptım zaten arkaplan etkinliklerini kısıtladım , uygulama ayarlarından zorla durdura bastım ama şarj tüketimi hâlâ devam ediyor nasıl oluyorsa artık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlgili uygulamaları devre dışı bırakmayın denediniz mi ?
Devre dışı bırakmadım çünkü normalde kullanıyorum tamamen silmek istemedim ama bi deniyim bakalım.

Oyla:
Üst Alt