Çözüldü Redmi Note 9 pro Aldım..

zeynelcelik

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
zeynal
Cihazım
Note 9 pro
Konular
2
Öncelikle ; Bu forumu oluşturan ve emeği geçen vede sorulara yardımcı olan veya olmayan her kardeşime,büyüklerime öncelikle hürmetlerimi sunarım.. yaşım 55 artık yaşlanıyoz. bazı şeyleri iyice anlayamıyorum hoş görün..

Benim Konum Şu: Ben yeni 2 adet Note 9 pro aldım hediye olarak yeğenlerime. Hediye telefonları bootloader ve imei yazdırdıktan sonra yeğenlerime vermek istiyorum. Çünkü onlar bu işlemleri yapamaz. Aldığım kişi saolsun : Abi telefon eline geçince bootloader yapacağız ve sonrasında imei yazılımını yapacağız dedi. Telefon bugün elime geçecek inşallah.. Telefonlar bana geldiğinde , ben kendi sim kart hattımı telefona takıp bootloader işlemini yapsam olur mu? Sonrasında yiğenlerim kendi sim kartlarını takıp kulanabilirlermi?bootloader işlemini yapınca sanırım 168 saat felan süre veriyorlarmış. Ben bu sureyi beklerken kendi sim kartım telefona takılı olmak zorun damı? Bootloader yaptıktan sonra kendi sim kartımı çıkarıp kendi telefonumda kullamaya başlasam ve bootlader için verilen süreyi telefona sim kart takılı olmadan beklesem sıkıntı olurmu? her iki telefona da kendi sim kartımı takıp bootloader işlemini ypabilirmiyim. Saygılarımla...

Cevap veren ,vermeyen,okuyan herkese teşekkür ederim. Şimdiden Allah razı olsun diyorum..saolun, varolun..

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Öncelikle cihazlarınız hayırlı olsun Hocam Sorduğunuz sorulara gelince bootloader açabilirsiniz. Sim kart içinde durması lazım. Zaten mi unlocka hesap eklediğimizde de uyarıyor hesaptan çıkış yapmayın sim kartı çıkartmayın diye ama bazılarıda bişey olmaz diyor. Ben aynı hesapla 2 telefonun bl kilidini açmıştım hemde içinde benim sim kartım olmadan :) şans işi. Komşuların cihazlarına hesabımı girdim bootloader başvurdum. Kabul edildi. Ama 3 cihaza izin vermedi bu aylık limitin doldu felan dedi

zeynelcelik

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
zeynal
Cihazım
Note 9 pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle cihazlarınız hayırlı olsun Hocam Sorduğunuz sorulara gelince bootloader açabilirsiniz. Sim kart içinde durması lazım. Zaten mi unlocka hesap eklediğimizde de uyarıyor hesaptan çıkış yapmayın sim kartı çıkartmayın diye ama bazılarıda bişey olmaz diyor. Ben aynı hesapla 2 telefonun bl kilidini açmıştım hemde içinde benim sim kartım olmadan :) şans işi. Komşuların cihazlarına hesabımı girdim bootloader başvurdum. Kabul edildi. Ama 3 cihaza izin vermedi bu aylık limitin doldu felan dedi
Çok teşekkür ederim Merdan kardeşim.. Allah senden razı olsun..

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5