Yardım Redmi note 9 pro açılmıyor

Burakdzgnn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui global 12.5.1
Telefon Modeli
Redmi note 9pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Telefonu alalı 2 seneden fazla olmuştur sıkıntım yoktu, 1 hafta önce telefonum aralıksız 5 dakika titredi telefonu kapattım açılmadı MIUI ekranında kaldı 1 saat bekledikten sonra format atıp açtım ama son 2 gündür telefonu kullanırken titreşim gidiyor telefonu kapatınca da yine MIUI yazan yerde kalıyor açılması 5 6 saat sürüyor .şuanda da titreşim yok ve aşırı kasma sorunu var . Bir bilgisi olan varmı lütfen yardım edin

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Telefonu alalı 2 seneden fazla olmuştur sıkıntım yoktu, 1 hafta önce telefonum aralıksız 5 dakika titredi telefonu kapattım açılmadı MIUI ekranında kaldı 1 saat bekledikten sonra format atıp açtım ama son 2 gündür telefonu kullanırken titreşim gidiyor telefonu kapatınca da yine MIUI yazan yerde kalıyor açılması 5 6 saat sürüyor .şuanda da titreşim yok ve aşırı kasma sorunu var . Bir bilgisi olan varmı lütfen yardım edin
Hocam sorununuz donanımsal gibi anlatıminiza göre.
Update sonrası mı filan mı başladı bu sorunlar onu deseniz öncelikle çünkü İlk defa duydum sorun yaşadınız şekli

Oyla:

Safranbeg

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Safranbeg A.
Cihazım
Note 9s
Konular
2
Note 9 pro joyeuse için global 12.5.1 ne zaman çıktı?
Ayarlar + cihazım bölümünün ekran resmini atarbilirmisin

Oyla:

Burakdzgnn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sorununuz donanımsal gibi anlatıminiza göre.
Update sonrası mı filan mı başladı bu sorunlar onu deseniz öncelikle çünkü İlk defa duydum sorun yaşadınız şekli
Hayır en son 3 aydan fazla oluyordur zaten 12.5.1 yaptım ondan sonra sistemsel hiçbir işlev yapmadım telefonda telefon cebimde dururken titremeye başladı sonra format atarak açtım son 2 gündür de titreşim gidiyor aşırı kasma var bunu yazarken ben iki kelime tusluyorum yazmayı bıraktıktan 10 sn sonra yazılar geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Note 9 pro joyeuse için global 12.5.1 ne zaman çıktı?
Ayarlar + cihazım bölümünün ekran resmini atarbilirmisin

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-11-01-16-45-37-047_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2021-11-01-16-45-37-047_com.android.settings.jpg
    246,2 KB · Görüntüleme: 9
Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Hayır en son 3 aydan fazla oluyordur zaten 12.5.1 yaptım ondan sonra sistemsel hiçbir işlev yapmadım telefonda telefon cebimde dururken titremeye başladı sonra format atarak açtım son 2 gündür de titreşim gidiyor aşırı kasma var bunu yazarken ben iki kelime tusluyorum yazmayı bıraktıktan 10 sn sonra yazılar geliyor
Hocam sorun yazılımsal mı donanımsal mi önce onu anlamak lazım 2 yol var.
Biri format atıp sorun çözülecek mi bakmak diyelim devam etti birde başka varyant Roma geçmek yine devam ederse servis desteği zorunlu demektir hocam

Oyla:

Safranbeg

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Safranbeg A.
Cihazım
Note 9s
Konular
2
Yüklü rom global değil TR yani Türkiye romu. Oda Ekim başında 12.5.1 aldı. Üç ay önce yüklemiş olamazsın.
Anlattığınız sıkıntılar muhtemelen donanımsal. Yazılım ile olsa format sonrası düzelirdi. Bence o telefona tamirci yolu görünmüş. Sizin yapabileceğiniz pek bir şey yok.

Oyla:

Burakdzgnn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sorun yazılımsal mı donanımsal mi önce onu anlamak lazım 2 yol var.
Biri format atıp sorun çözülecek mi bakmak diyelim devam etti birde başka varyant Roma geçmek yine devam ederse servis desteği zorunlu demektir hocam
Hangi roma geçmeliyim ve safranbeg tr romu dedi farkeder mi bu sebepten

Yüklü rom global değil TR yani Türkiye romu. Oda Ekim başında 12.5.1 aldı. Üç ay önce yüklemiş olamazsın.
Anlattığınız sıkıntılar muhtemelen donanımsal. Yazılım ile olsa format sonrası düzelirdi. Bence o telefona tamirci yolu görünmüş. Sizin yapabileceğiniz pek bir şey yok.
Rom atmayla düzelmez yani

Oyla:

Safranbeg

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Safranbeg A.
Cihazım
Note 9s
Konular
2
Burakdzgnn, denemekten zarar gelmez ama bl kapalı diyorsun. Bl kapalı iken rom atılır mı onu bilmiyorum.

Ayrıca TR rom olması farketmez. Sadece dediğiniz gibi global değil onu anlatmaya çalıştım. Onunda tek farki sizde TR yazan yerde Mİ yazıyor.

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Hangi roma geçmeliyim ve safranbeg tr romu dedi farkeder mi bu sebepten

Rom atmayla düzelmez yani
Başka varyant olması yeterli hocam ama önce boot kilidini açmak gerekiyor

Oyla:

Burakdzgnn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
1
Başka varyant olması yeterli hocam ama önce boot kilidini açmak gerekiyor
Deneyecem teşekkürler sonuca göre yazacam

Burakdzgnn, denemekten zarar gelmez ama bl kapalı diyorsun. Bl kapalı iken rom atılır mı onu bilmiyorum.

Ayrıca TR rom olması farketmez. Sadece dediğiniz gibi global değil onu anlatmaya çalıştım. Onunda tek farki sizde TR yazan yerde Mİ yazıyor.
Teşekkürler

Oyla:
Üst Alt