Yardım Redmi Note 9 Pro 4K Kayıtta 8 Dakikada Kapanma Problemi

Nozdormu53

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Joshua Grey
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MİU 13 0 1
Telefon Modeli
Redmi Note 9 Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Redmi Note 9 Pro telefonum var. 4K video çekmek istiyorum, Videolar 8 dakika olduktan sonra kapanıyor. İnternette yaptıgım araştırmalarda bir sonuca ulaşamadım, millet kaçak gcam yükleyip bunun etrafından dolanmış ama bunu normal bir ayardan yapabilme imkanı yok mu? 4K' da 20 dakika video çekmem lazım kapansın istemiyorum, diğer programlar kapanmıyor buna ne oluyor anlam veremiyorum.

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Merhaba! Redmi Note 9 Pro'da 4K video çekerken kapanma sorunu yaşayan birçok kullanıcı var. Bu sorun genellikle cihazın aşırı ısınması nedeniyle ortaya çıkıyor ve bu da cihazın kendini koruma moduna alıp videoyu sonlandırmasına neden oluyor.

Bu sorunu çözmek için aşağıdaki adımları denebilir:

1. Cihazınızı güncelleyin: Xiaomi, bu sorunu düzeltmek için çeşitli güncellemeler yayınladı. Cihazınızın en son sürüme güncellendiğinden emin olun.

2. Farklı bir kamera uygulaması kullanın: Xiaomi'nin stok kamera uygulaması bazı cihazlarda sorunlara yol açabilir. Alternatif olarak, Google Camera (GCam) uygulamasını indirerek deneyebilirsiniz. GCam uygulaması daha iyi bir performans sunabilir ve cihazın ısınmasını azaltabilir.

3. Video sırasında arka plan uygulamalarını kapatın: 4K video kaydederken, cihazınızın işlemcisi çok yoğun çalışır. Bu yüzden diğer uygulamaların da çalışması cihazın daha da ısınmasına neden olabilir. Video çekmeden önce arka plandaki tüm uygulamaları kapatarak deneyebilirsiniz.

4. Cihazınızı soğutun: Aşırı ısınan cihazların performansı düşer ve kapanma sorunları yaşarlar. Video çekmeden önce cihazınızı bir süre soğutabilirsiniz. Bunu yapmak için cihazınızı bir süre açık bırakın ve kullanmadığınız uygulamaları kapatın. Ayrıca, cihazınızı güneş ışığından veya ısıya maruz kalmaktan koruyun.

Umarım bu ipuçları sorununuzu çözmenize yardımcı olacaktır. Eğer sorun devam ederse, cihazınızın teknik desteğine başvurabilirsiniz.

Oyla:

Nozdormu53

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Joshua Grey
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba! Redmi Note 9 Pro'da 4K video çekerken kapanma sorunu yaşayan birçok kullanıcı var. Bu sorun genellikle cihazın aşırı ısınması nedeniyle ortaya çıkıyor ve bu da cihazın kendini koruma moduna alıp videoyu sonlandırmasına neden oluyor.

Bu sorunu çözmek için aşağıdaki adımları denebilir:

1. Cihazınızı güncelleyin: Xiaomi, bu sorunu düzeltmek için çeşitli güncellemeler yayınladı. Cihazınızın en son sürüme güncellendiğinden emin olun.

2. Farklı bir kamera uygulaması kullanın: Xiaomi'nin stok kamera uygulaması bazı cihazlarda sorunlara yol açabilir. Alternatif olarak, Google Camera (GCam) uygulamasını indirerek deneyebilirsiniz. GCam uygulaması daha iyi bir performans sunabilir ve cihazın ısınmasını azaltabilir.

3. Video sırasında arka plan uygulamalarını kapatın: 4K video kaydederken, cihazınızın işlemcisi çok yoğun çalışır. Bu yüzden diğer uygulamaların da çalışması cihazın daha da ısınmasına neden olabilir. Video çekmeden önce arka plandaki tüm uygulamaları kapatarak deneyebilirsiniz.

4. Cihazınızı soğutun: Aşırı ısınan cihazların performansı düşer ve kapanma sorunları yaşarlar. Video çekmeden önce cihazınızı bir süre soğutabilirsiniz. Bunu yapmak için cihazınızı bir süre açık bırakın ve kullanmadığınız uygulamaları kapatın. Ayrıca, cihazınızı güneş ışığından veya ısıya maruz kalmaktan koruyun.

Umarım bu ipuçları sorununuzu çözmenize yardımcı olacaktır. Eğer sorun devam ederse, cihazınızın teknik desteğine başvurabilirsiniz.
Google Camera uygulamasını nerden indireceğim, Xiaomi için indirilmiyor ki. Google izin vermiyor.

Oyla:

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Google Camera uygulamasını nerden indireceğim, Xiaomi için indirilmiyor ki. Google izin vermiyor.
Maalesef Google Camera (GCam) uygulaması resmi olarak Xiaomi telefonlar için desteklenmemektedir. Ancak, bazı geliştiriciler GCam modları hazırlamıştır ve bu modları kullanarak Xiaomi Redmi Note 9 Pro cihazınızda 4K video çekim sorununu giderebilirsiniz.

Bu şekilde yararlanabileceğiniz birkaç GCam mod vardır. Telefonunuzun modeline ve Android sürümüne bağlı olarak hangi sürümü kullanmanız gerektiğine karar verebilirsiniz. Bunun bir örnek olarak sanırım burada paylaşılan Gcam 7.3 uygulamasını kullanabilirsiniz:

Ancak, bu modlar her zaman istikrarlı çalışmayabilir ve işin doğrusu yanlışlıkla cihazınızı bozabilirler. Bu nedenle, yalnızca risksiz ve ofis kaynaklarından GCam modlarını indirip kurmanızı öneririm.

Oyla:

Egoege

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mi-yu-ay
Cihazım
Rn9Pro/Joyeuse
Meslek
Eu rom düşmanlığı
Konular
48
Oyla:

Egoege

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mi-yu-ay
Cihazım
Rn9Pro/Joyeuse
Meslek
Eu rom düşmanlığı
Konular
48
Oyla:

Nozdormu53

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Joshua Grey
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Xiaomi'nin bu yaptığı iş vallahi çok garip hiç olmadı yani. 8 Dakika nedir bari 20 yap. daha üst model telefonlara baktım gene aynı sorunlar var.

Şurada 3. olan ENG apk'yi mi indireceğim.

Oyla:

Egoege

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mi-yu-ay
Cihazım
Rn9Pro/Joyeuse
Meslek
Eu rom düşmanlığı
Konular
48
Xiaomi'nin bu yaptığı iş vallahi çok garip hiç olmadı yani. 8 Dakika nedir bari 20 yap. daha üst model telefonlara baktım gene aynı sorunlar var.

Şurada 3. olan ENG apk'yi mi indireceğim.
Kendi kullandığımı koydum, yolladığınız linkte hangisi olduğunu unuttum.(dosyanın orijinali neyse onu koydum, gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz.)

Oyla:
Üst Alt