Yardım Redmi Note 9 MIUI 13 Güncelleme Sonrası Bootloop Hatası

unlovabledr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Akif
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
V13.0.1.0.SJOMIXM
Telefon Modeli
Redmi Note 9
Bootloader Kilidi
Açık
Bugün gündüz vakti Redmi Note 9 cihazıma MIUI 13 güncellemesi geldi ve indirdim kurdum. Cihazım bootloop oldu ve herhangi bir tuş fonksiyonu çalışmıyor. Sadece mi logosu ve powered by android yazısının bulunduğu ekran yaklaşık 10 sn kadar ekranda kalıyor ve ardından tekrar yeniden başlatılıyor. Fastboot moduna geçiş yapamıyorum. Fastboot moduna geçmeden eski rom yüklenebilir mi ? Lütfen yardımcı olun arkadaşlar.

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
Bugün gündüz vakti Redmi Note 9 cihazıma MIUI 13 güncellemesi geldi ve indirdim kurdum. Cihazım bootloop oldu ve herhangi bir tuş fonksiyonu çalışmıyor. Sadece mi logosu ve powered by android yazısının bulunduğu ekran yaklaşık 10 sn kadar ekranda kalıyor ve ardından tekrar yeniden başlatılıyor. Fastboot moduna geçiş yapamıyorum. Fastboot moduna geçmeden eski rom yüklenebilir mi ? Lütfen yardımcı olun arkadaşlar.
Aşağıdaki konuyu inceleyin lütfen, aynı sorundan dolayı hem bugün hem de dün konu açıldı. Bu konuların birinden devam ediniz. Yada direk olarak teknik ekibe yazabilirsiniz.

Oyla:

vka

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 12S
Meslek
Öğrenci