Yardım Redmi Note 9 Mi Ekranında Kalıyor

buyuktas66

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berat
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
1
Merhabalar. Redmi Note 9 cihazıma bu sabah miui 13 güncellemesi gelmişti. İndirip kurdum. Telefon kendi kendine yeniden başlatmaya çalıştığında mi ekranında kalıyor hiçbir türlü fastboot ekranına gelmiyor. Ne yaptıysam olmadı. Bilgisayara bağladığımda da ses açma kapatma ya da ses kısma kapatma tuşlarına bastığımda da 2 saniye görüp kayboluyor. İçindekiler gitmeden kurtarma şansım var mı?

turkay1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
11T
Konular
29
Cihaz imei repairli ise miui 13 ile gelen sim rsa koruması yüzünden bootloop'a giriyor. Bende'de aynı sorun olmuştu sp flash tool ile port rom atarak telefonu bootlooptan kurtardım sende aynı şekilde kurtarabilirsin ama yedek işine gelirsek büyük ihtimalle verilerin kurtarma şansın yok gibi

buyuktas66

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berat
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihaz imei repairli ise miui 13 ile gelen sim rsa koruması yüzünden bootloop'a giriyor. Bende'de aynı sorun olmuştu sp flash tool ile port rom atarak telefonu bootlooptan kurtardım sende aynı şekilde kurtarabilirsin ama yedek işine gelirsek büyük ihtimalle verilerin kurtarma şansın yok gibi
Evet imei repairli hocam. Sp flash tool ile nasıl yapacağım bilgisayara bağladığımda görmüyor telefonu. Bir de attığınız rom un linki var mıdır? Ya da nasıl yapacağım hakkında bir konu? Yeni rom atınca imei gider mi?

bugrahannn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
bugra
Cihazım
redmi note 9
Konular
1
Evet imei repairli hocam. Sp flash tool ile nasıl yapacağım bilgisayara bağladığımda görmüyor telefonu. Bir de attığınız rom un linki var mıdır? Ya da nasıl yapacağım hakkında bir konu? Yeni rom atınca imei gider mi?
Çözüm bulursan bana da yaz bendede aynı sorun var.

Üst Alt