- Adım
- Akif
- Cihazım
- Mi5
- Konular
- 2
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- lancelot_id_global_images_V12.0.2.0.QJCIDXM_20210203.0000.00_10.0_global_dab50f64ac
- Telefon Modeli
- redmi note 9 (m2003j15sc)
- Bootloader Kilidi
- Açık
Selam arkadaşlar yurtdışı redmi note 9 (m2003j15sc) model bir telefonum var. güncelemeden veya tam olarak bilemediğim bir sebebten dolayı telefon brick oldu. Redmi yazısı çıkıyor telefon geri kapanıyordu. Forum ve youtube de biraz araştırdıktan sonra bir videoya denk geldim. yabancı bir sitede Aynı sorunu olan bir kişi video çekmiş bende o videoya bakarak yaptım ( lancelot_id_global_images_V12.0.2.0.QJCIDXM_20210203.0000.00_10.0_global_dab50f64ac) adlı bir fastboot rom yükledi.https://www.youtube.com/watch?v=FyDxJTOff1g bende aynı videodaki gibi yapıp telefonu yükledim. Telefon açıldı fakat dokunmatik ses sim kart ve kameraların çalışmadığını gördüm. Telefonun modline baktığımda model numarası ( M2004J19PI) olduğunu gördüm yanlış rom yüklemişim işin yurt dışında redmi note 9 lar marklı isimlendiriliyormuş. spflaş tool ile farklı romlar denediğimde telefon yine eski haline dönüyor redmi yazısı çıkıp kapanıyor fakat lancelot ile başlayan bir rom yüklersem normal açılıyor fakat birçok işlemi çalışmıyor bu konuda yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa çok sevinirim şimdiden cok teşekkür ederim.Sağolun