Yardım Redmi Note 9 (Merlin) Bootloader Açmadan TR Romundan GLOBAL Roma Geçiş

sivenzi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
17
Öncelikle Selamın Aleyküm İyi Forumlar. Annemin Cihazı Olan Redmi Note 9 Telefonu Türkiye Romunu Kullanıyor. Bilen Bilir TR Romunu Rezalet Sürekli Takılı Kalıyor Bende Bu Yüzden Global Roma Geçmeye Çözüm Arıyorum Ama Sorun Şu Hem Verilerin Silinmemesi Lazım Hemde Bootloader Kapalıyken Bunu Yapmam Lazım Bir Çözümü Varmıdır Bunun? İyi Forumlar.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
ROM değiştirirken verilerin maalesef silinmesi gerekli. BL açık olsaydı TWRP üzerinden dirty flash denenebilirdi belki ama temiz kurulum olmadan da daha beter bir kullanıcı deneyimi olurdu. En sağlıklısı BL açıp temiz kurulumla geçmek ve yedekleri yüklemek.

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
511
Öncelikle Selamın Aleyküm İyi Forumlar. Annemin Cihazı Olan Redmi Note 9 Telefonu Türkiye Romunu Kullanıyor. Bilen Bilir TR Romunu Rezalet Sürekli Takılı Kalıyor Bende Bu Yüzden Global Roma Geçmeye Çözüm Arıyorum Ama Sorun Şu Hem Verilerin Silinmemesi Lazım Hemde Bootloader Kapalıyken Bunu Yapmam Lazım Bir Çözümü Varmıdır Bunun? İyi Forumlar.
Önceleri, rom ismi değişerek yükleme yapılıyordu, bu işlem çoğu cihaz için kapatıldı. Boot kilidi açmadan yüklemek nerdeyse imkansız hale geldi. Kilit açıp kurmanız daha sağlıklı olacaktır. Yedek almanız şart.

sivenzi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ROM değiştirirken verilerin maalesef silinmesi gerekli. BL açık olsaydı TWRP üzerinden dirty flash denenebilirdi belki ama temiz kurulum olmadan da daha beter bir kullanıcı deneyimi olurdu. En sağlıklısı BL açıp temiz kurulumla geçmek ve yedekleri yüklemek.
Önceleri, rom ismi değişerek yükleme yapılıyordu, bu işlem çoğu cihaz için kapatıldı. Boot kilidi açmadan yüklemek nerdeyse imkansız hale geldi. Kilit açıp kurmanız daha sağlıklı olacaktır. Yedek almanız şart.
Anladım teşekkürler iyi forumlar.

ahennal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Enes
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
13
BL kilidini açmak için beklemenize artık gerek yok; Rehber - POCO Bootloader Kilit Açma Kılavuzu (MTK) 7 Gün Bekleme Artık Yok (indirme linki aktif.)

rido_knight

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
11

Hocam merhabalar. Ben dedemlere zamanında böyle kayıtlı halde bu cihazdan almıştım. Sanırsam kilit vs açılmadan rootsuz repair yapılmış. Benim bu cihazın kilidini açıp root atma ve twrp yükleme şansım var mıdır? Bir güncelleme geldi mi bu konuda?

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
511
Hocam merhabalar. Ben dedemlere zamanında böyle kayıtlı halde bu cihazdan almıştım. Sanırsam kilit vs açılmadan rootsuz repair yapılmış. Benim bu cihazın kilidini açıp root atma ve twrp yükleme şansım var mıdır? Bir güncelleme geldi mi bu konuda?
Cihaz kilidini açarak dilediğiniz gibi root ve twrp yükleme, rom değişimi yapabilirsiniz.

Üst Alt