Yardım Redmi Note 9 Kasma Sorunu

hzemperor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 12.5.3
Telefon Modeli
Redmi Note 9
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Redmi Note 9 Telefonum var
64 GB Hafıza
3+1 GB RAM
Sekiz Çekirdek Maks.2.00GHz İşlemci
Özellikli
Telefonum Kamerası ön ve arka olmak üzere internette gösterilenden farklı kalitede ve çok kasıyor bu kasma durumu ana ekranda dolaşırken bile yaşıyorum çözümü nedir bir türlü bulamıyorum

ysfaslynch

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Aslan
Cihazım
Mi Mix 2S
Meslek
Teknisyen
Konular
14
64 GB Hafıza
3+1 GB RAM
Özellikli
Telefonum Kamerası ön ve arka olmak üzere internette gösterilenden farklı kalitede ve çok kasıyor bu kasma durumu ana ekranda dolaşırken bile yaşıyorum çözümü nedir bir türlü bulamıyorum
Forum üzerinde onlarca konu var bu sorunlar hakkında..

Xiaomi Note 9 Oyunlarda Kasma Sorunu %100 Çözüm [Rehber]
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

64 GB Hafıza
3+1 GB RAM
Özellikli
Ayrıca.. Google Chrome kullanıyorsanız kaldırın stok tarayıcınızı kullanın, Ayarlardan bildirim almak istediğiniz uygulamalar hariç tüm uygulamaların otomatik başlatma seçeneğini kapatın ve arka plan etkinliğini kısıtlayın. Google Play store dan otomatik güncellemeyi kapatın. Telefonun game turbo özelliğini kullanın, Güvenlik uygulamasına girin Veri Kullanımına Tıklayın, Veri kullanımını Kısıtlaya tıklayın ve uygulamaların arka planda veri kullanmasını deaktif edin, WhatsApp, Telegram vs. Hariç..

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt