- Adım
- Yunus Emre
- Cihazım
- Redmi Note 9
- Konular
- 4
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- MIUMI Global, 12.0.7 Kararlı
- Telefon Modeli
- Redmi Note 9
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Merhaba. Son 1 % 2 haftadır telefonumda çok ciddi kasma problemleri var ve rahatsız etmeye başladı.
Böyle temel bilgi verip yardım istemeyi sevmiyorum ama cidden aklıma bir şey gelmiyor.
Edit :// bana mı öyle geliyor emin değilim ama şarj olma ve şarj tüketme süresinde de bir düşüklük var gibi. yavaş şarj oluyor ve hızlı tüketiyor gibime geliyor.
- Arama geldiğinde sadece zil sesi geliyor, arama bildirimi bir türlü gelmiyor. 8-9 sn sonra arama bildirimi geliyor da aramayı cevaplayabiliyorum & reddedebiliyorum.
- Uygulamalar arasında geçişte kasma oluyor, donuyor. Ayrıca geçiş sonrası uygulama olması gerektiği gibi değil.
- Örneğin chrome da bir sekme de tr çevri yapılmış ve sayfanın ortalarındayım. Başka bir uygulamaya geçip geri geldiğimde sayfa yeni yüklenmiş gibi en başta ve çeviri kapalı.
- Yada banka uygulamasına girdiğimde ve sonra uygulama değiştirip geri geldiğimde çıkış yapmış oluyor. Session tutmayan her uygulamada bu böyle (twitter, instagram hariç. Onlarda kaldığım sayfadan değil ana sayfadan başlatıyor)
- Herhangi bir uygulamada gezinirken donma, durduk yere. Arka planda hiç uygulama çalışmazken bile.
- Telefonu açıp kapatırken donma. Bazen donduğu için kapatıyorum ve açmaa çalıştığımda açmak için baya uğraşıyor cihazı. Bir süre sonra ancak kendine geliyor.
Böyle temel bilgi verip yardım istemeyi sevmiyorum ama cidden aklıma bir şey gelmiyor.
Edit :// bana mı öyle geliyor emin değilim ama şarj olma ve şarj tüketme süresinde de bir düşüklük var gibi. yavaş şarj oluyor ve hızlı tüketiyor gibime geliyor.