Yardım Redmi Note 9 Kasma Problemi

FrodoTheYuzuksuz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUMI Global, 12.0.7 Kararlı
Telefon Modeli
Redmi Note 9
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba. Son 1 % 2 haftadır telefonumda çok ciddi kasma problemleri var ve rahatsız etmeye başladı.

• Arama geldiğinde sadece zil sesi geliyor, arama bildirimi bir türlü gelmiyor. 8-9 sn sonra arama bildirimi geliyor da aramayı cevaplayabiliyorum & reddedebiliyorum.
  • Uygulamalar arasında geçişte kasma oluyor, donuyor. Ayrıca geçiş sonrası uygulama olması gerektiği gibi değil.
    • Örneğin chrome da bir sekme de tr çevri yapılmış ve sayfanın ortalarındayım. Başka bir uygulamaya geçip geri geldiğimde sayfa yeni yüklenmiş gibi en başta ve çeviri kapalı.
    • Yada banka uygulamasına girdiğimde ve sonra uygulama değiştirip geri geldiğimde çıkış yapmış oluyor. Session tutmayan her uygulamada bu böyle (twitter, instagram hariç. Onlarda kaldığım sayfadan değil ana sayfadan başlatıyor)
  • Herhangi bir uygulamada gezinirken donma, durduk yere. Arka planda hiç uygulama çalışmazken bile.
  • Telefonu açıp kapatırken donma. Bazen donduğu için kapatıyorum ve açmaa çalıştığımda açmak için baya uğraşıyor cihazı. Bir süre sonra ancak kendine geliyor.
Bu ve benzeri onlarca sorun. Eskiden yoktu, bir kaç aydır yavaşlama vs oluyordu yada tek tüktü. Gidererk arttı ve son 1 haftadır artık tamamen zor duruma sokama modunda. Ne yapacağımı bilmiyorum. Lütfen yardım edin.

Böyle temel bilgi verip yardım istemeyi sevmiyorum ama cidden aklıma bir şey gelmiyor.

Edit :// bana mı öyle geliyor emin değilim ama şarj olma ve şarj tüketme süresinde de bir düşüklük var gibi. yavaş şarj oluyor ve hızlı tüketiyor gibime geliyor.

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Cihazdan önemli verilerinizi yedekledikten sonra recovery üzerinden cihazı sıfırlayabilirsiniz. Yazılımsal bir sorun oluştuysa bu şekilde sorun büyük oranda giderilmiş olur.

Oyla:

FrodoTheYuzuksuz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Save_Mi pek tabi benim de aklıma gelen yöntem bu oldu ancak ayarları yapmak ciddi manada sabır istiyor malum. O yüzden foruma danışmak istedim, bi ihtimal benzer sorunu yaşayıp da çözen varmıdır diye.

Oyla:
Üst Alt