Yardım Redmi Note 9 ENG Rom Yükledikten sonra brick oldu

JokerZilla

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Joker
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eng rom
Telefon Modeli
Redmi Note 9
Bootloader Kilidi
Açık
Cihaza format atıldıktan sonra google hesabı kurulmuyordu bende bootloader kilidini açıp stock rom attım. Stock rom sorunsuz çalıştı fakat imeiler düştüğü için bu kez de şebeke sorunu oldu. Araştırmalarım sonucu eng rom atmak gerekiyormuş hata ayıklamayı açıp Fast boota aldım cihaza eng romu yüklemeye başladım fakat yükleme esnasında bootloader kilidini açmayı unuttuğumu fark ettim ancak iş işten geçti telefon kapandı ve bir daha da açılmadı. Cihaz bilgisayara bağlı iken donamım takma sesi geliyor ardından çıkarma sesi geliyor. Hiç bir tuş fonksiyonu ile ekran gelmiyor şarj olurken dahi ekran yok. Bu sorunu en ucuz naısl hallederim yardımcı olun lütfen. Kız arkadaşımın telefonu bide hallederim diye aldım kızdan elimde patladı.

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
48
Cihaza format atıldıktan sonra google hesabı kurulmuyordu bende bootloader kilidini açıp stock rom attım. Stock rom sorunsuz çalıştı fakat imeiler düştüğü için bu kez de şebeke sorunu oldu. Araştırmalarım sonucu eng rom atmak gerekiyormuş hata ayıklamayı açıp Fast boota aldım cihaza eng romu yüklemeye başladım fakat yükleme esnasında bootloader kilidini açmayı unuttuğumu fark ettim ancak iş işten geçti telefon kapandı ve bir daha da açılmadı. Cihaz bilgisayara bağlı iken donamım takma sesi geliyor ardından çıkarma sesi geliyor. Hiç bir tuş fonksiyonu ile ekran gelmiyor şarj olurken dahi ekran yok. Bu sorunu en ucuz naısl hallederim yardımcı olun lütfen. Kız arkadaşımın telefonu bide hallederim diye aldım kızdan elimde patladı.
Bypass kullanarak Sp flash tool Ile stock rom kurabilirsiniz ancak tecrübeniz yoksa sizin için çok Zor bir işlem hocam bypass alt yapısını python kurulum CMD kodları vs tecrübesiz biri için zor yani

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
48
Ayrıca note 9 Repair işlemi eng romda olmaz.
Redmi note 9 eng rom sorunlu cihaz hard brickte kalıyor.
Daha önce denedim bunu çünkü

Oyla:

JokerZilla

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Joker
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bypass kullanarak Sp flash tool Ile stock rom kurabilirsiniz ancak tecrübeniz yoksa sizin için çok Zor bir işlem hocam bypass alt yapısını python kurulum CMD kodları vs tecrübesiz biri için zor yani
Tecrübem var aslında öğrenebileveğim link vs var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca note 9 Repair işlemi eng romda olmaz.
Redmi note 9 eng rom sorunlu cihaz hard brickte kalıyor.
Daha önce denedim bunu çünkü
Demek ki internette her şey doğru değilmiş hemen yapmamak gerekiyormuş

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
48
Aynen öyle zaten nette eng rom kurup Repair yapılıyor sanılıyor hiç düşünen Yok eng rom açılıyor mu açılmıyor mu diye.
En kolay bypass ile emmc seçip hex kodları ile nvram nvdata silip meta açıp işlemleri yapmak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

DFT pro umt vs aynı şekilde hex ile slot silip yapıyor.
Aradaki fark kolaylaştırılmış şekilde sunuyor

Oyla:
Üst Alt