Yardım Redmi Note 9 Cihazım Aşırı Kasıyor

XiaomiAzerbaycan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Editör
Cihazım
Xiaomi Note 7
Meslek
Yazılımcı, Gelişim
Konular
38
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.0.8
Telefon Modeli
Redmi note 9
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba telefonu daha yeni aldım 3 ram 64 gb hafıza ile. Telefon 1 ay iyi çalıştı sonra güncelleme yaptım 12.0.8 güncellemesi ondan sonra PUBG gibi oyunlarda telefon kasıyor. Bluetotth kulaklık ile kullandığımda ara sıra ses kesilmesi oluyor. Telefonda chromede gezinirken aniden kasıyor kapatma tuşuna basıyorum ve yeniden başlatıyorum öyle düzeliyor. Neden böyle sorun oluyor? Xiaomi note 7 bundan aşırı iyiydi pişmanım aldığıma note 9. Sorunun çözümü varsa lütfen söyleyin

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
MIUI 12, Xiaomi'nin en sorunlu sürümüdür. Güncellemeler ile en iyi cihazlarda bile sorunlar çıkartıyor. Elden bir şey gelmez bu konuda.

Cihazınız garantili ise format atmanızı tavsiye edebiliriz sadece. Garantisiz ise memnun olduğumuz sürüme geri dönmenizi veya custom rom yüklemenizi tavsiye edebiliriz.

Oyla:

XiaomiAzerbaycan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Editör
Cihazım
Xiaomi Note 7
Meslek
Yazılımcı, Gelişim
Konular
38
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
MIUI 12, Xiaomi'nin en sorunlu sürümüdür. Güncellemeler ile en iyi cihazlarda bile sorunlar çıkartıyor. Elden bir şey gelmez bu konuda.

Cihazınız garantili ise format atmanızı tavsiye edebiliriz sadece. Garantisiz ise memnun olduğumuz sürüme geri dönmenizi veya custom rom yüklemenizi tavsiye edebiliriz.
cihazı ikinci el olarak aldım. Format atarsam sorun çözülürmü? Birde 300+ fotoğraf 400+ müzik var onların silinmemesi için ne yapmam gerekiyor?

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
cihazı ikinci el olarak aldım. Format atarsam sorun çözülürmü? Birde 300+ fotoğraf 400+ müzik var onların silinmemesi için ne yapmam gerekiyor?

Merhaba. Yedek almak çok kolay bir işlem. PlayStore dan Swift Backup programı ile, root var ise Titanium Backup programı ile detaylı yedek alabilirsiniz. Müzik, resim, video gibi dosyalarınızı yedeklemek için, cihazı pc ye bağlayın, telefon ana dizindeki DCIM klasörünü kopyalayın ve pc ye taşıyın. Yine ana dizindeki video, klasörünü ve MUSIC klasörünü kopyalayıp pc ye taşıyın. İlk klasör resimlerinizi, ikinci klasörler de video ve müziklerinizi yedekler. Format atmak çoğu zaman çözüm olur ancak, yazılım ile ilgili bir sıkıntı olduğu sürece, sürüm düşürmedikçe yada yükseltmedikçe sorun çözülmez ne yazık ki. Sevgiler.

Oyla:
Üst Alt